Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de tocăniță irlandeză vegetariană. Preparatul perfect pentru această toamnă

Publicat:

Am pregatit pentru tine rețeta pe care toți romanii au așteptat-o tot anul. Mai exact, tocanița, insa nu va gandiți la preparatul tradițional romanesc, caci aceasta rețeta este mult mai speciala. Este vorba despre o rețeta vegetariana, perfecta pentru zilele de toamna care bat la ușa. Iata cum sa o prepari!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de pulpe de pui la tigaie in sos de vin. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

20:25, 09.05.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat care sa-ți incante papilele gustative, atunci gatește rețeta de pulpe de pui la tigaie in sos de vin. Este o mancare cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de shaorma de post. Preparatul care iți va incanta papilele gustative

11:25, 11.04.2024 - Rețeta de shaorma de post este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative/ Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de musaca cu vinete. Preparatul delicios pentru post

22:30, 10.04.2024 - Musacaua de vinete este deliciosa și nu poate lipsi de pe mesele romanilor in perioada de post. Se gatește simplu și nu ai nevoie de indemanare pentru a o prepara. Legumele sunt importante pentru organism, contribuind la aportul de fibre și vitamine, astfel ca se regasesc intr-o cantitate mare in rețeta…

Rețeta de ciorba de cartofi cu tarhon. Preparatul ideal pentru perioada de post a Paștelui

18:55, 06.04.2024 - Daca și tu te-ai saturat de clasica rețeta de ciorba de cartofi și iți dorești sa incerci ceva nou, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi iți sarim in ajutor și iți prezentam o rețeta simpla de ciorba de cartofi cu tarhon. Este preparatul ideal pentru perioada de post a Paștelui.…

Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de tocanița ungureasca cu ciuperci. Preparatul delicios pentru o cina in familie

09:00, 12.03.2024 - Rețeta de mai jos este una delcioasa, care se prepara simplu. Ai nevoie de cateva ingrediente, iar tocanița ta va fi una de excepție. O vei putea consuma alaturi de o garnituta, precum cartofi sau mamaliga.

Rețeta de mucenici muntenești fierți. Preparatul care iți va incanta papilele gustative pe data de 9 martie

10:45, 09.03.2024 - Astazi, pe data de 9 martie 2024, sunt sarbatoriți Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia. Pentru aceasta zi de sarbatoare ți-am pregatit o rețeta simpla de mucenici muntenești fierți. Este preparatul care iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de paste cu sos de ardei. Preparatul este simplu și rapid

18:55, 25.02.2024 - Pastele sunt des consumate de romani datorita versatilitații lor. Ele sunt delicioase și se pot combina cu o mulțime de ingrediente pentru ca rezultatul sa fie unul delicios. Rețeta de mai jos se prepata foarte simplu, iar, cu ajutorul ei ii vei surprinde pe cei dragi.


Ce parere ai despre aceasta stire?