Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de tartă cu prune. Desertul de toamnă simplu și gustos

Publicat:

Daca nu știi ce sa mai gatești și vrei sa-ți bucuri familia cu un desert delicios, noi iți prezentam rețeta de tarta cu prune, care este ușor de realizat și pe placul tuturor. Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie, dar și pașii pe care trebuie sa-i urmezi!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Budinca de chia, spirulina și scorțișoara: Rețeta celui mai sanatos și gustos mic dejun

19:31, 08.06.2024 - Ingredientele ți se par neobișnuite, nu-i așa? Ei bine, ai rețeta pentru unul dintre cele mai hranitoare și delicioase mic dejunuri, care va fi adorat de copii și de adulți deopotriva. Nu exageram cand apreciem ca acest mic dejun este unul al campionilor, pentru ca spirulina și semințele de chia sunt…

Rețeta de tarta cu ciuperci și spanac. Simplu și rapid pentru un pranz delicios

16:01, 15.05.2024 - Odata cu creterea temperaturilor apetitul scade. Cu toate acestea corpul are nevoie de nutrienți in fiecare zi. O rețeta simpla de tarta sarata este ideala pentru a-ți recapata energia intr-o zi de vara.

Rețeta de tarta cu smochine. Desertul perfect cu care sa-ți surprinzi invitații

23:01, 06.05.2024 - Dulciurile sunt iubite de toata lumea, mai ales daca sunt pregatite in casa cu multa dragoste și dedicare. Tarta cu smochine se gatește simplu și nu are nevoie de multa dedicare, iar rezultatul final va fi unul foarte gustos și vei reuși sa-i impresionezi pe cei din jur.

Rețeta de prajitura cu portocale. Desertul de post pe care sa-l pregatești celor dragi

22:30, 19.04.2024 - Deserturile sunt indragite de toata lumea, iar iubitorii de dulciuri se pot rasfața cu rețeta de mai jos. Prajitura cu portocale este gustoasa și ai nevoie de cateva ingrediente simple, care se regasesc in camara oricarei gospodine.

Tarta cu blat de mamaliga. O rețeta gustoasa, de post

09:05, 15.04.2024 - Cu siguranța ți s-a intamplat sa-ți ramana din mamaliguța pregatita pentru pranz sau cina. Și daca nu ai alta idee ce sa faci din ea, iți propunem rețeta noastra de tarta cu blat de mamaliga.

Rețeta de pandișpan cu fructe de padure. Desertul simplu și rapid pe care il vei adora

11:25, 31.03.2024 - Pentru ca ne aflam in perioada de post a Paștelui, noi iți propunem un desert specific acestei perioade. Este vorba despre o rețeta de pandișpan cu fructe de padure. Aceasta prajitura este, de fapt, un desert simplu și rapid, pe care cei dragi il vot adora. Nu vei petrece prea mult timp in bucatarie…

Rețeta de chec cu vișine de post. Desertul rapid și simplu, specific perioadei in care ne aflam

10:05, 30.03.2024 - In cazul in care te numeri printre persoanele care se afla in perioada postul de dinaintea Paștelui, sigur ai nevoie de o lista variata cu preparate, atat feluri de mancare, cat și deserturi, pentru a trece cu brio aceasta perioada de curațare sufleteasca. Noi iți propunem sa incerci și rețeta de chec…

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.


Ce parere ai despre aceasta stire?