Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de sarmale de post. Care e secretul măicuțelor de ies atât de bune

Publicat:

Te-ai intrebat vreodata cum reușesc maicuțele de la manastiri sa faca cele mai bune preparate?! Iata ca iți prezentam rețeta de sarmale de post facuta de catre maicuțele de la . De ce ingrediente ai nevoie și care e modul de preparare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul refacerii virginitații. Rețeta unei contese medievale care a facut furori in secolul al XVI-lea

02:05, 14.06.2024 - Plantele medicinale, soluțiile de infrumusețare și alchimia au fost pasiunile mai multor contese și regine din Europa secolului al XV-lea. Unele au ramas in istorie pentru „rețetele” controversate de intinerire și chiar de „restaurare” a virginitații.

Mamaliga cu unt, branza și muschiuleț afumat: rețeta de care te vei indragosti. Va deveni mancarea preferata a intregii familii

13:40, 13.06.2024 - IngredientePentru a pregati aceasta rețeta delicioasa, vom avea nevoie doar de cateva ingrediente banale! Mai precis, pentru 3 – 4 porții, va trebui sa avem la indemana 200 de grame de malai, un litru de apa, 50 de grame de unt, 5 linguri mari de smantana, 250 de grame de cașcaval, 100 de grame de mozzarella,…

Secretul pentru cea mai gustoasa varza calita. Ce sa adaugi pentru un plus de savoare, rețeta asta are 300 de ani

22:46, 18.05.2024 - Cum sa faci cea mai delicioasa varza calita? Aceasta mancare nu lipsește niciodata din meniurile restauratelor tradiționale romanești. Daca doriți sa o faceți acasa, va vom prezenta o rețeta veche de 300 de ani. Cea mai delicioasa varza calita Varza calita este un preparat gustos și apreciat de toți…

Gogosi cu lingura, cea mai usoara reteta. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase

09:15, 15.05.2024 - Cine nu adora gogoșile? Acest desert este preferatul tuturor. Sunt aromate și gustoase și nu aveți nevoie de multe ingrediente pentru a le prepara. Pentru astazi va aratam o rețeta simpla de gogoși cu lingura. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase gogoși! Ce ingrediente aveți nevoie…

Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Rețeta cu care nu vei da greș

21:55, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul tradițional romanesc nelipsit de la masa de Paște. Acest desert, cu arome bogate și textura pufoasa, face senzație de fiecare data. Daca vreți sa incercați ceva nou de sarbatorile pascale, puteți face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios și se face cu ingrediente puține.…

Reteta manastireasca de cozonac de Paste. Asa il prepara maicutele din Moldova

17:55, 02.05.2024 - Mai sunt cateva zile pana la Paște, iar gospodinele sunt toi cu pregatirile pentru masa de Paște. Acest desert are nevoie de multa indemanare și respectarea unor pași importanți. Maicutele din Moldova au o rețeta speciala de cozonac pentru Paște. Ele pastreaza cu sfintenie obiceiurile stravechi, moștenite…

Rețeta pentru sarmale de post. Care este secretul gospodinelor și ce le face incredibil de gustoase

19:00, 29.03.2024 - Alimentația de post reprezinta o adevarata provocare pentru cei care aleg sa renunțe in aceasta perioada la produsele de origine animala și la dulciuri, dar cu puțina determinare și ajutor, mancarea de post poate fi de multe ori chiar mai delicioasa decat se așteapta mulți. Iata ce rețeta de sarmale…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…


Ce parere ai despre aceasta stire?