Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta de salată de ou a lui Keed. Concurentul Chefi la cuțite a obținut 15 puncte cu preparatul său / VIDEO

Publicat:

Keed le-a dezvaluit fanilor sai rețeta sa de salata de ou, cu ajutorul careia a reușit sa acumuleze din partea juraților emisiunii „Chefi la cuțite” nu mai puțin de 15 puncte, motiv foarte mare de bucurie pentru artist. Iata de ce ingrediente aveți nevoie și care sunt sfaturile cantarețului pentru cea mai gustoasa salata de ou pregatita in confortul propriei case.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Ce concurenta a obținut 20 de puncte la ultimul duel. Irina Fodor a dat o veste uriașa

23:40, 13.05.2024 - O concurenta i-a surprins pe jurații cu un preparat deosebit la ultima proba individuala din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 13 mai 2024. Ea a obținut un punctaj mai mare decat cel al lui Mihai Dragomir. Iata despre cine este vorba.

Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce concurent a fost eliminat. A plecat acasa, dupa ce a obținut 11 puncte: „E doar inceputul” / VIDEO

00:15, 07.05.2024 - In ediția din aceasta seara, la duel, au fost farfurii care au primit 18 puncte, iar acasa s-a plecat și cu 11 puncte. Alexandru Sautner a pierdut un om important, iar in echipa lui au mai ramas patru concurenți in prezent.

Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce concurent a obținut cel mai mare punctaj la duel. I-a impresionat pe jurați cu preparatul lui: „Sunt foarte mandru de tine” / VIDEO

23:55, 06.05.2024 - Echipele lui Alexandru Sautner și a lui Richard Abou Zaki au intrat in ediția din aceasta seara la duel. Concurenții au avut de pregatit farfurii care sa conțina și condimente, iar jurații au fost impresionați de unul dintre preparate, o farfurie care a primit 18 puncte.

Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salata cu orez și ciuperci. Preparatul ideal in timpul postului

22:10, 02.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar mulți creștini aleg sa renunțe la alimentele care provin de la animale. In aceasta perioada se pot prepara o mulțime de mancaruri delicioase, dar este nevoie de creativitate. Iata cat de simpla este rețeta de salata cu orez și ciuperci!

Rețeta prajiturii cu malai a la chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care o transforma in delicatesa

19:00, 28.02.2024 - Florin Dumitrescu, fostul component al indragitei emisiuni „Chefi la Cuțite”, ne ademenește cu o rețeta delicioasa de prajitura cu malai. Preparatul, cel mai probabil, te duce cu gandul la copilarie, dar reinterpretarea este facuta intr-un stil inconfundabil a la Chef Dumitrescu. Un desert ușor de facut,…

Rețeta prajiturii cu malai a la chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care o transforma in delicatesa

19:35, 27.02.2024 - Florin Dumitrescu, fostul component al indragitei emisiuni „Chefi la Cuțite”, ne ademenește cu o rețeta delicioasa de prajitura cu malai. Preparatul, cel mai probabil, te duce cu gandul la copilarie, dar reinterpretarea este facuta intr-un stil inconfundabil a la Chef Dumitrescu. Un desert ușor de facut,…

Rețeta de rulouri cu legume și creveți. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:35, 21.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un preparat gustos și sanatos, atunci pregatiți rețeta de rulouri cu legume și creveți. Iata de ce ingrediente aveți nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?