Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţetă de Paşte. Drob de miel, ca la mama acasă

Publicat:

Drobul de miel nu poate lipsi de pe mesele romanilor de Paste, fiind deliciul sarbatorilor pascale. Gospodinele se intrec in prepararea lui. Vocea.biz va prezinta o reteta originala de drob, pregatita de chef din Oradea. Ingredientele de care avem nevoie sunt: Organe de miel (ficat, inima, plamani, rinichi) –  900-1000 g Ceapa verde – 4 legaturi Usturoi verde – 3-4 legaturi Patrunjel verde – 1 legatura Marar verde – 1 legatura Oua – 5 bucati mari sau 6 mici Oua fierte – 3 bucați Ulei floarea soarelui – 4 linguri Sare și piper Mod de preparare In prima faza spalam toate organele

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu vanilie și nuca. Este ideala pentru masa de Paște

18:15, 04.05.2024 - Masa de Paște are rolul de a uni familia și prietenii intr-un moment special. Gospodinele pregatesc cele mai delicioase preparate pe care sa le imparta cu cei apropiați, iar rețeta de mai jos este ideala pentru a fi servita ca desert.

Cate oua se pun la drobul de pui. Trucul lui Horia Varlan pentru o rețeta ca la bunica acasa

22:25, 29.04.2024 - Drobul este unul dintre preparatele care nu lipsesc de pe masa de Paște. Este una dintre vedetele acestei sarbatori, pe care majoritatea gospodinelor il pregatesc. Daca vrei sa iasa exact ca la carte, afla cate oua se pun exact in compoziție. Doar așa va ieși inchegat și se va taia perfect. Cate oua…

Rețeta de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferita folosita de bucatar, pentru un gust delicios

22:10, 25.04.2024 - Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizeaza bucuria acestei sarbatori. Este un aperitiv apreciat de catre toata lumea datorita gustului sau delicios și faptului ca este ușor de preparat. Anul acesta, poți incerca o rețeta inedita oferita de celebrul chef…

Rețeta de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferita folosita de bucatar, pentru un gust delicios

21:00, 25.04.2024 - Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizeaza bucuria acestei sarbatori. Este un aperitiv apreciat de catre toata lumea datorita gustului sau delicios și faptului ca este ușor de preparat. Anul acesta, poți incerca o rețeta inedita oferita de celebrul chef…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Drob de miel cu pui, rețeta speciala cu care iți vei impresiona musafirii de Paște

12:30, 09.04.2024 - Drobul este nelipsit de masa de Paște a romanilor. Acest preparat se face din organe de miel, insa poți pune orice fel de organe dorești. Toate acestea sunt tocate marunt, amestecate cu verdețuri, așezate oua fierte pe lungimea compoziției, apoi pus intr-un prapure și bagat la cuptor. Poți sa faci drob…

Rețeta vedeta a acestei primaveri: Turte cu ceapa verde

09:46, 20.03.2024 - Știți acele gustari din care, odata ce le-ați incercat, va este greu sa va mai opriți? Exact așa sunt aceste turte cu ceapa verde: crocante, dar ușor de mestecat in același timp, foarte aromate, sarate atat cat sa-ți dorești sa-ți umezești buzele intr-un


Ce parere ai despre aceasta stire?