Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de pârjoale de casă. Cum trebuie să procedezi ca să iasă fragede și suculente

Publicat:

Vrei sa ii surprinzi pe oamenii dragi din viața ta, dar nu mai ai nicio idee, rețeta de parjoale de casa poate fi alegerea potrivita pentru tine. Iata cum trebuie sa procedezi daca iți dorești sa iasa fragede și suculente. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Este simplu de facut și nu trebuie sa fii prea priceput atunci cand vine vorba de bucatarie. De asemenea, nu vei pierde prea mult timp.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de icre de fasole. Un preparat de care puține gospodine au auzit

10:46, 14.03.2024 - Daca te-ai saturat de rețetele clasice de icre și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește rețeta de icre de fasole. Este un preparat de care puține gospodine au auzit. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu afine și capșuni. Cum trebuie sa procedezi, pas cu pas

23:20, 08.03.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa mai faci, noi avem o soluție care ar putea fi potrivita pentru tine! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa de prajitura cu afine și capșuni. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Idei și trucuri utile pentru a face cea mai buna rețeta de mucenici fierți

21:55, 07.03.2024 - In Romania, gospodinele prepara doua tipuri de mucenici, cei moldovenești și cei muntenești. Primii arata ca un colac cu miez de nuca si miere, iar cei muntenești sunt fierți in apa cu mirodenii si nuca. In randurile de mai jos iți dezvaluim secretul mucenicilor muntenești.Multa lume nu știe cata apa…

Rușii se lauda ca au gasit rețeta sa distruga `indestructibilele` tancuri americane Abrams folosite de ucraineni (Video)

20:31, 03.03.2024 - Militarii rusi au distrus un nou tanc Abrams de productie SUA pe direcția Avdiivka. Dupa doua lovituri lansate de dronele FPV "Upiri", vehiculul blindat a luat foc, a declarat pentru TASS un reprezentant al intreprinderii producatoare a dronei, relateaza Rador Radio Romania. "Luptatorii tocmai ce…

Rețeta de mucenici muntenești a Roxanei Blenche. Cum sa prepari un desert tradițional ca la carte pentru luna martie

11:25, 28.02.2024 - Mucenicii se sarbatoresc an de an la data de 9 martie atunci cand Biserica Ortodoxa ii praznuiește pe cei 40 de Sfinti Mucenici. Insa, gospodinele desavarșite iși pregatesc inca de pe acum rețeta preferata a acestui desert. Iata rețeta de mucenici muntenești a Roxanei Blenche. Cum sa prepari un desert…

Rețeta de mucenici cu nuca de cocos. Desert rapid și delicios pentu luna martie

15:20, 20.02.2024 - In luna martie se sarbatoresc Sfinții 40 de Mucenici din Sebastia, iar multe gospodine știu ca este important sa faca desertul „simbol” cu aceasta ocazie. Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa de mucenici cu nuca de cocos. De ce imgrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Biscuiți divestivi, home made: O rețeta simpla pentru o gustare sanatoasa

09:56, 12.02.2024 - Textura lor ușor sfaramicioasa, gustul dulce-sarat și ideea ca sunt mai ”sanatoși” decat oricare alții, au facut din biscuiții digestivi nu doar o mare moda, ci și un fel de a gati o prajitura fara blat copt, de exemplu. Cum? Daca nu ați incercat inca, va

Rețeta de prajitura cu banane și vanilie. Cum trebuie sa procedezi, pas cu pas

20:15, 10.02.2024 - Iți este pofta de ceva dulce și nu știi ce sa faci? Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu banane și vanilie. Iata ce trebuie sa faci, pas cu pas, pentru a pregati acest desert la tine acasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?