Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta de papanași fierți cu kefir și nucă a Laurei Cosoi. Secretul vedetei pentru un desert delicios

Publicat:

se bucura de o mare comunitate in mediul online, iar vedeta și-a surprins fanii cu un desert delicios. Ei bine, actrița a postat rețeta de papanași fierți cu kefir și nuca pe rețelele de socializare. Iata care sunt pașii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a prepara acest desert delicios!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de chec delicios cu gust de cafea. Secretul care il face pufos și aromat

11:25, 08.04.2024 - Checul este unul dintre cele mai ușor de gatit deserturi, iar vestea buna este ca poți sa il combini cu aromele tale preferate. Iata cat de ușor se prepara checul cu gust de cafea, din cateva ingrediente ieftine. Daca apelezi la acest truc, aluatul tau va ieși pufos și aromat.

Rețeta de prajitura cu morcovi. Un desert delicios pentru perioada de post a Paștelui

19:45, 26.03.2024 - Suntem in perioada de post a Paștelui și ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de prajitura cu morcovi. Este un desert delicios. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salam de biscuiți. Desert delicios de post

12:45, 23.03.2024 - Vrei sa pregatești un desert delicios de post, dar nu știi ce? Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de salam de biscuți. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Oirce gospodina poate face aceasta delicatesa.

Nu mai pune orez in perișoare. Secretul pe care il au gospodinele iscusite pentru un gust delicios

17:00, 04.03.2024 - Un deliciu cu care ne rasfațau mamele și bunicile, dar care nu este deloc simplu de recreat. Daca vrei sa iți poți surprinde și tu familia și musafirii, trebuie sa pui in aplicare acest secret al gospodinelor. Afla, din randurile de mai jos, de ce sa nu mai pui orez in perișoare. Secretele gospodinelor…

Rețeta de prajitura cu avocado și vanilie. Desert rapid și delicios

23:45, 21.02.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu avocado și vanilie. Un preparat simplu și rapid. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

DESERT Gogoși cu banane in stil Indian (Vaipan)

08:00, 19.02.2024 - Aceasta rețeta tradiționala din India de Sud transforma bananele coapte intr-un desert delicios și ușor de preparat. Sunt un mod delicios de a utiliza bananele coapte și de a aduce un strop de cultura culinara in bucataria ta.Gogoșile cu banane sunt perfecte pentru un desert rapid sau un snack dulce.…

Secretul celui mai delicios sos pentru paste. Ingredientul care il face cremos

11:00, 17.02.2024 - Daca nu ai timp sa iți prepari sosul de roșii in casa, poți apela cu incredere și la cel cumparat din supermarket. Insa, probabil, ai simțit ca acesta are un gust destul de bun, dar ca ii lipsește acel ceva. Iata care este ingredientul secret care il transforma din bun in grozav.

Rețeta de turta dulce fara zahar. Un desert delicios, cu puține calorii

00:00, 17.02.2024 - Turta dulce este unul dintre preparatele potrivite pentru a-i rasfața pe cei dragi, mai ales intr-o zi de weekend de iarna. De obicei, acest desert are multe calorii, motiv pentru care trebuie sa o incerci pe cea fara zahar. Iata cum se prepara rețeta de turta dulce fara zahar și cate calorii are.


Ce parere ai despre aceasta stire?