Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de gazpacho de avocado. Un preparat ideal pentru o masă în familie

Publicat:

Se apropie vara cu pași repezi, iar tu ai pofta sa mananci ceva racoritor? Ei bine, noi venim cu soluția și iți prezentam rețeta de gazpacho de avocato. Este un preparat care se gatește in 15 minute și va fi ideal pentru o masa in familie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu miere și cireșe. Desertul ideal pentru momentele petrecute in familie

21:50, 10.05.2024 - Vrei sa iți surprinzi familia cu un preparat delicios, dar nu mai ai nicio idee? Ești in locul potrivit! Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu miere și cireșe. Un desert ideal pentru momentele petrecute alaturi de oamenii dragi din viața ta. Nu vei fi nevoita sa stai prea mult…

Rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Un preparat perfect pentru perioada postului

11:00, 22.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat delicios de post, atunci pregatește rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de supa crema de praz cu avocado. Un preparat gustos pentru perioada de post a Paștelui

10:05, 15.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune pas cu pas cum sa pregatești rețeta de supa crema de praz cu avocado. Este un preparat delicios și sanatos, perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de paste cu somon si tarhon. Preparatul ideal pentru un pranz in familie

10:25, 01.04.2024 - Rețetele pentru un pranz delicios sunt numeroase și pot fi gatite foarte simplu. PEntru a-i mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși, poți opta pentru pastele cu somon și tarhon care sunt foarte gustoase și s eprepara int-un timp record.

Rețeta de pasta de fasole cu avocado. Un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului

09:30, 21.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de pasta de fasole cu avocado. Este un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului. Iata de ce ingrediente ai pentru…

Rețeta de pateu de fasole cu legume. Un preparat delicios de sezon

09:50, 11.03.2024 - Pentru aceasta zi de luni ți-am pregatit o rețeta de sezon, mai exact pateul de fasole cu legume. Este un preparat delicios și sanatos, pe care ar trebui sa-l incerci și tu macar o data. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de hamburger marinat. Preparatul ideal pentru zilele petrecute in familie

22:35, 27.02.2024 - Mancarea de tip fast-food este foarte populara, dar are și o mulțime de calorii. Daca preferi sa gatești acasa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru tine și vei fi sigur ca știi ce consumi. Poți adauga și cartofi prajiți sau alta garnitura pentru o masa perfecta.

Rețeta de ardei copți cu smantana. Preparatul ideal pentru un pranz rapid

20:41, 15.02.2024 - Rețeta de ardei copți cu smantana și usturoi se gatește foarte simplu. Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar rezulatul va fi unul delicios. Il poți servi pe post de garnitura alaturi de o friptura sau poate fi inclus intr-o salata.


Ce parere ai despre aceasta stire?