Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de cheesecake cu mango și lime. Un desert răcoritor de vară

Publicat:

Pentru aceasta zi calduroasa de vara ți-am pregatit o rețeta delicioasa de cheesecake cu mango și lime. Este un desert care te va ajuta sa te racorești, iar gustul lui este unul cu adevarat delicios. Nu este deloc greu sa-l prepari, astfel ca și un copil o poate face cu siguranța. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu piersici și cocos. Desert de post pentru momente speciale

21:10, 26.04.2024 - Daca sunteți in cautarea unei rețete delicioase și reconfortante pentru momentele speciale, nu cautați mai departe! Astazi va prezentam o rețeta minunata de prajitura cu piersici și cocos, un desert perfect pentru a fi savurat in timpul postului sau in orice alta ocazie speciala.

Rețeta de prajitura cu lamaie și cocos. Desert delicios de post

22:50, 17.04.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu mai știi ce sa mai faci pentru tine și pe cei dragi, pentru ca ții post, noi avem soluția care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lamaie și cocos. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Rețeta de negresa de post cu nuca și gem. Un desert cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

19:50, 25.03.2024 - Ne aflam in perioada de post a Paștelui, iar din acest motiv ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de negresa cu nuca și gem. Este un desert cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei mai dragi oameni din viața ta. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de brioșe marmorate. Un desert de post, ieftin și rapid

19:50, 11.03.2024 - In cazul in care ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta brioșe marmotate. Iata cum se prepara acest desert ideal pentru perioada in care ne aflam!

Rețeta de prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Un desert delicios

10:55, 23.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu aveți idee ce sa gatiți, atunci nu va faceți probleme, deoarece noi venim cu soluția și va prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Este un desert care va reuși sa va incante papilele…

DESERT Rețeta ușoara de rulouri cu crema de vanilie

15:35, 10.02.2024 - Savureaza momentele dulci alaturi de cei dragi cu aceasta rețeta simpla și rapida de rulouri sau cornete cu crema de vanilie, folosind aluat foietaj. Aceasta gustare dulce nu doar ca impresioneaza prin aspect, dar și prin gustul sau bogat și aroma de vanilie. The post DESERT Rețeta ușoara de rulouri…

Rețeta rapida de crema de zahar ars. Ai nevoie de cinci ingrediente pentru acest desert simplu și delicios

18:05, 03.02.2024 - Daca nu ai idee cu ce desert sa ii mai surprinzi pe cei dragi, atunci noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de crema de zahar ars. Se prepara extrem de rapid și ai nevoie de doar cinci ingrediente.


Ce parere ai despre aceasta stire?