Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de chec cu mere fraged și cremos. Desertul aromat perfect pentru sezonul în care ne aflăm

Publicat:

Checul este un desert delicios, pe care aproape toate gospodinele știu sa il prepare. In cazul in care te intrebi cum se face checul cu mere, in acest articol iți vom prezența o rețeta simpla, care nu necesita multe ingrediente. Iata cum sa prepari acest desert de toamna!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Desertul perfect. Rețeta de Pasca fara aluat, rapida și delicioasa.

09:36, 18.04.2024 - Pasca este produsul care nu poate lipsi de pe masa de Paști. Rețeta de pasca fara aluat, ideala dupa perioada de post, poate fi desertul perfect! Se prepara rapid, iar rezultatul este delicios.

Rețeta de chec delicios cu gust de cafea. Secretul care il face pufos și aromat

11:25, 08.04.2024 - Checul este unul dintre cele mai ușor de gatit deserturi, iar vestea buna este ca poți sa il combini cu aromele tale preferate. Iata cat de ușor se prepara checul cu gust de cafea, din cateva ingrediente ieftine. Daca apelezi la acest truc, aluatul tau va ieși pufos și aromat.

Rețeta de chec cu vișine de post. Desertul rapid și simplu, specific perioadei in care ne aflam

10:05, 30.03.2024 - In cazul in care te numeri printre persoanele care se afla in perioada postul de dinaintea Paștelui, sigur ai nevoie de o lista variata cu preparate, atat feluri de mancare, cat și deserturi, pentru a trece cu brio aceasta perioada de curațare sufleteasca. Noi iți propunem sa incerci și rețeta de chec…

Rețeta de prajitura cu nuca și banane de post. Desertul specific perioadei in care ne aflam

19:51, 28.03.2024 - Daca te numeri printre persoanele care se afla in perioada postul de dinaintea Paștelui, sigur ai nevoie de o lista variata cu preparate, atat feluri de mancare, cat și deserturi, pentru a trece cu brio aceasta perioada de curațare sufleteasca. Noi iți propunem sa incerci și rețeta de prajitura cu nuca…

Cornuri delicioase cu magiun, rețeta cu care nu dai greș. Pașii pregatirii desertului aromat și ieftin

18:50, 23.02.2024 - Rețeta cornurilor pufoase cu magiun/gem este simpla, delicioasa și se prepara foarte repede, iar rezultatul este minunat. Pentru desertul gustos care va impresiona musafirii ai nevoie de cateva ingrediente.

Rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz. Desertul rapid și simplu pe care nimeni nu il poate refuza

19:20, 17.02.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase deserturi pe care aproape toate gospodinele știu sa il prepare. Gatit intr-o varietate de feluri, acest deșert rapid poate deveni un rasfaț chiar și pentru cele mai pretențioase persoane. Iata cum se prepara rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz!

Rețeta de prajitura cu kiwi și portocale. Desertul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

10:10, 09.02.2024 - Daca vrei sa-i surprinzi pe cei dragi cu un preparat delicios, atunci gatește prajitura cu kiwi și portocale. Este un desert simplu și gustos, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Acest preparat va reuși cu siguranța sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul…

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!


Ce parere ai despre aceasta stire?