Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de budincă aromată de portocale. Cu ce să îi răsfeți pe cei dragi în weekend

Publicat:

Budinca de portocale este unul dintre cele mai delicioase și ușor de gatit deserturi pe care le vei manca. Este cremoasa, aromata și se prepara din doar cateva ingrediente. Este desertul ideal pentru iubitorii de portocale, iar vestea buna este ca nu are foarte multe calorii. Iata cat de ușoara este rețeta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de budinca de orez cu fructe. Desertul de post pe care sa-l consumi cu intreaga familie

23:55, 05.04.2024 - Toata lumea iubește deserturile, iar in timpul postului ele se prepara și mai des. Rețeta de bufinca de orez cu fructe este versatila și se pliaza pe gusturile tuturor. Rezultatul este delicios și se gatește in cateva minute.

Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de pește la cuptor cu legume. Cu ce preparat sa ii surprinzi pe cei dragi de Buna Vestire

13:20, 25.03.2024 - Creștinii care țin Postul Paștelui au, astppzi, dezlegare la pește. Daca nu știi cu ce sa iși surprinzi familia in aceasta zi, redacția Spynews.ro iți prezinta o idee de preparat pe care il vei adora. Rețeta de pește la cuptor cu legume este foarte ușor de pregatit și are un gust fabulos.

Rețeta de brioșe cu cireșe și lime. Un desert cu care ii vei rasfața pe cei dragi

20:00, 16.03.2024 - Sigur te afli in pana de idei in ceea ce privește gustarile pentru aceasta perioada a anului. Chiar daca pe internet exista o mulțime de preparate de desert, noi iți propunem ceva cu totul diferit. Iata cum sa prepari o rețeta de brioșe cu cireșe și lime alaturi de cei dragi!

Rețeta de lotus cheesecake, un desert potrivit pentru weekend. Rețeta este ușoara și este gata in cateva minute

13:45, 16.03.2024 - A venit weekend-ul, iar deserturile sunt cel mai potrivit mod sa iți rasfeți familia. Lotus cheesecake este unul dintre prajiturile care te vor cuceri de la prima felie. Vestea buna este ca se gatește ușor, rețeta este simpla și ai nevoie de doar cateva ingrediente.

Rețeta de sufleu de fasole. Este un preparat simplu pe care sa-l consumi cu cei dragi

19:55, 07.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești, rețeta de mai jos este ideala pentru aceste zile. Se poate consuma ca aperitiv sau pe post pe garnitura. Sufleul de fasole se prepara foarte simplu și nu ai nevoie de multe ingrediente in prepararea lui.

Rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Desertul rapid cu care ii vei impresiona pe cei dragi

21:10, 18.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei dragi in orice moment al zilei!

Rețeta de prajitura cu kiwi și portocale. Desertul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

10:10, 09.02.2024 - Daca vrei sa-i surprinzi pe cei dragi cu un preparat delicios, atunci gatește prajitura cu kiwi și portocale. Este un desert simplu și gustos, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Acest preparat va reuși cu siguranța sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul…


Ce parere ai despre aceasta stire?