Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de aperitiv cu mere și carne tocată în foietaj

Publicat:

De obicei merele in foietaj fac parte din categoria deserturi, ina veți fi surprinși de cat de interesanta și delicioasa este aceasta rețeta de aperitiv cu mere și carne tocata in foietaj!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Recomandari ANPC de 1 Mai: Refuzati produsele din carne tocata pentru care exista indoieli privind calitatea

13:45, 27.04.2024 - Refuzati produsele din carne tocata pentru care exista indoieli privind calitatea si care nu au inscrisa, pe eticheta, data limita de consum sau daca aceasta este modificata sau depasita, transmite directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, avand…

Avertismentul dur lansat de ANPC pentru cei care mananca de 1 Mai mititei: refuzați produsele pentru care exista indoieli privind calitatea

11:05, 27.04.2024 -  "La cumpararea produselor din carne tocata acordati o atentie deosebita aspectului produsului, urmariti modul de etichetare, nu cumparati produse preambalate neetichetate, iar pentru cele comercializate vrac este obligatorie inscrierea, la locul de comercializare, a datei durabilitatii minimale/datei…

ANPC, recomandari de 1 Mai: REFUZATI produsele din carne tocata pentru care exista indoieli privind calitatea

10:55, 27.04.2024 - ANPC, recomandari de 1 Mai: REFUZATI produsele din carne tocata pentru care exista indoieli privind calitatea Directorul general al Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, recomanda sa evitați produsele din carne tocata in cazul in care exista indoieli cu privire la…

Palmieri cu scorțișoara. Rețeta de desert simplu, din doar trei ingrediente

23:05, 05.04.2024 - Tot ce ai de facut pentru acest desert este sa intinzi o foaie de aluat foietaj cat mai subțire. Presari peste ea cele necesare, o decupezi și o modelezi sub forma de palmieri. Apoi, coci delicioșii palmieri intr-un timp scurt, la temperatura medie. Daca dorești ca desertul sa fie de post, gasești in…

Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne

15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…

Rețeta de paste cu carne și spanac. Un deliciu pe care trebuie sa-l incerci și tu

20:36, 13.03.2024 - Daca te-ai saturat de clasicele rețete cu paste și vrei sa incerci ceva nou, dar nu ai idee ce, atunci gatește rețeta de paste cu carne și spanac. Este un deliciu pe care trebuie sa-l incerci și tu. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de rulada cu carne tocata. Vei obține un preparat delicios

21:25, 19.02.2024 - Mesele in familie sunt speciale, astfel ca și preparatele pe care le servim trebuie sa fie la fel. Rulada cu carne tocata este delicioasa și este ideala pentru momentele speciale alaturi de cei dragi.

MESE FESTIVE Chec aperitiv sarat cu șunca și masline: O rețeta festiva perfecta

12:35, 14.02.2024 - Cand vine vorba de a impresiona oaspeții la o masa festiva, checul aperitiv sarat cu șunca și masline este alegerea ideala. Acest aperitiv colorat și savuros va fi, cu siguranța, punctul de atracție al platoului de gustari. The post MESE FESTIVE Chec aperitiv sarat cu șunca și masline: O rețeta festiva…


Ce parere ai despre aceasta stire?