Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETĂ Coşuleţe din şuncă de Praga cu legume

Publicat:

Mod de preparare Cosulete din sunca de Praga cu legume

Se curata ciupercile de pielita si picioruse si se ung cu o picatura de ulei de masline si un praf de sare apoi se pun intr-o tavita si se dau 15 minute, la cuptorul incins.

Se ung forme de briose cu ulei de masline se asaza felii subtiri de sunca de praga apoi se pune cate o ciupercuta in fiecare cosulet, se pun morcovii cubulete mici si mazarea boabe, fierte un pic in apa cu sare, in fiecare ciupercuta, deasupra se pun cateva cubulete de sunca de praga, cate o bucatica de Mozzarella si se dau la cuptor cca 15 -20 mionute…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de post: pachețele cu legume

09:15, 29.04.2024 - Cand v-au ramas prin frigider cateva legume cu care chiar nu mai știți ce sa faceți, rețeta de pachețele cu legume este exact ce aveți nevoie pentru a scapa de ele, dar și pentru a pregati o masa foarte gustoasa.

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Ce sunt pancovele ardelenești și cum se prepara

17:55, 15.03.2024 - Pancovele ardelenești sau gogoșile ardelenești sunt un desert tradițional din Ardeal, așa cum le spune și numele. Descopera cum se fac cele mai bune și pufoase pancove ardelenești și cum poți adapta rețeta și in funcție de preferințele personale.Ce sunt pancovele ardeleneștiPancovele ardelenești sunt,…

Cate lingurițe de ulei se pun la mujdei, de fapt. Secretul gospodinelor din Moldova

13:55, 22.02.2024 - Mujdeiul nu lipsește niciodata de pe masele romanilor. Este un sos foarte popular, insa trebuie preparat cu grija pentru a ieși așa cum trebuie. Secretul consta in cantitatea de ulei pe care o folosiți. Cat ulei se pune in mujdeiul de usturoi Rețeta pentru mujdeiul de usturoi este diferita in funcție…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…

Rețeta de rulouri cu legume și creveți. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:35, 21.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un preparat gustos și sanatos, atunci pregatiți rețeta de rulouri cu legume și creveți. Iata de ce ingrediente aveți nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

MESE FESTIVE Chec aperitiv sarat cu șunca și masline: O rețeta festiva perfecta

12:35, 14.02.2024 - Cand vine vorba de a impresiona oaspeții la o masa festiva, checul aperitiv sarat cu șunca și masline este alegerea ideala. Acest aperitiv colorat și savuros va fi, cu siguranța, punctul de atracție al platoului de gustari. The post MESE FESTIVE Chec aperitiv sarat cu șunca și masline: O rețeta festiva…

Dieta Cristinei Spatar. Planul alimentar care a ajutat-o sa slabeasca 17 kilograme. „Cel mai bine ar fi ca fiecare sa consulte un medic”

13:05, 02.02.2024 - Cristina Spatar are 51 de ani și a reușit sa slabeasca 17 kilograme, dupa ce in urma cu mai bine de un an spunea ca s-a ingrașat. Artista a urmat un plan alimentar, insa nu recomanda nimanui sa il urmeze, fara aconsulta inainte un medic nutritionist.Cristina Spatar se mandrește cu o silueta de invidiat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?