Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă bulgur simplu

Publicat:

Bulgurul este ingredientul de baza in rețetele culinare pregatite in Orientul Mijlociu. Folosit din ce in ce mai des și la noi, bulgurul are o serie de beneficii pentru organism, atunci cand este consumat in mod corect. Vezi care este cea mai buna rețeta, dar și cum pregatești bulgur simplu!Bulgurul este o cereala din grau uscat, macinat, care se pregatește ușor, iar atunci cand este gatit are o consistența asemanatoare cu quinoa. Burgurul este consumat in intregime, deoarece este considerat un bob integral. Vezi mai jos rețeta de bulgur simplu.Valori nutriționale pentru 180 de grame de bulgur:Calorii:…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Semințele de in, importante beneficii pentru sanatate

17:10, 12.04.2024 - Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a…

Cate oua poti manca pe zi. Ce diferența este intre oul fiert și oul prajit

19:55, 05.04.2024 - Ouale pot fi consumate zilnic fara teama! Un adult sanatos poate consuma pana la trei oua pe zi, iar un copil poate consuma unul, cel mult doua oua pe zi, in funcție de varsta. Adevarata intrebare nu este cate oua poți manca pe zi, deoarece sunt alimente foarte hranitoare, de care avem nevoie la orice…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

Orez cu celule de carne de vita. Ultima gaselnița a cercetatorilor ca sa rezolve criza alimentara și protejarea mediului

22:36, 15.02.2024 - Oamenii de stiinta din Coreea de Sud au dezvoltat un nou tip de aliment hibrid sustenabil, care combina orez si celule de carne de vita, despre care cred ca ar putea contribui la rezolvarea crizelor alimentare si care ar putea marca un progres in combaterea schimbarilor climatice, informeaza AFP.Noul…

Fragezirea carnii de vita. Ce trebuie sa faci inainte sa o gatești

15:15, 11.02.2024 - Oamenii consuma carne de vita de mii de ani, iar modul de preparare a evoluat semnificativ de-a lungul timpului. Fragezirea carnii de vita a fost și este un aspect important pentru a te bucura de o textura placuta și este bine sa știi ce trebuie sa faci inainte sa o gatești. Despre carnea de vita, riscuri…

Untul din grasime de musca, ingredientul șocant folosit la napolitane. Cum se obține, de fapt

14:15, 06.02.2024 - Untul se obține de la musca Hermetia illucensProducatorii alimentari sunt diperati sa gaseasca noi produse inovatoare care sa fie prietenoase cu mediul, sa ofere substante nutritive si sa fie sanatoase. Deja au aparut pe piata mai multe produse pe baza de insecte. Urmatorul este untul de musca.Cercetatorii…

De ce si cand nu este buna Vitamina C. Un medic explica legatura intre aceasta vitamina și proteine

23:20, 04.02.2024 - Vitamina C este esențiala pentru organism și are numeroase beneficii pentru sanatate, pentru ca intarește sistemul imunitar, ajuta la absorbția fierului, are proprietați antioxidante, contribuie la formarea colagenului și protejeaza sanatatea pielii, a vaselor de sange și a oaselor.

De ce simți mereu foame: 8 motive surprinzatoare și soluții eficiente

13:10, 31.01.2024 - Foamea persistenta poate sa fie frustranta și uneori confuza. Mai ales atunci cand tocmai ai mancat și parca stomacul cere mai mult. Ai vrea sa te oprești și parca ești in dilema. Sa inchei masa acum? Sa mai completezi in farfurie o porție mai mica? Ce este de facut? Pentru a putea sa ne controlam foamea…


Ce parere ai despre aceasta stire?