Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Resitenii fac legea la Cupa Crisius

Publicat:

Cea de-a XXXVII-a ediție a concursului internațional tehnico-aplicativ, sportiv și cultural Cupa Crisius, concurs cuprins an de an in calendarul activitatilor extrascolare nationale al Ministerului Educatiei Cercetarii Știintifice și Inovarii, a avut loc in localitatea aradeana Chișineu Criș. Concursul este organizat de Clubul Copiilor Chisineu-Cris si se desfasoara la 13 discipline sportive și tehnice: tenis de masa, navomodele, aeromodele, karting, minifotbal, gimnastica aerobica, sah, jocuri logice, baschet, informatica, handbal, judo si karate. La competiție au participat și reprezentanți…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Postul de profesor ocupat de Klaus Iohannis in Sibiu, scos la concurs: Presedintele se pensioneaza dupa 27 de ani de catedra

20:55, 30.04.2024 - Postul de profesor de fizica ocupat de presedintele Klaud Iohannis la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” timp de 27 de ani a devenit vacant. Acesta si-ar fi depus cererea de pensionare pe motivul varstei, scrie observatornews.ro .

Pompier din Cluj - alpinist profesionist de intervenție! S-a clasat pe locul 4 la un concurs internațional in Spania

12:20, 30.04.2024 - Un pompier de la ISU Cluj, subofițer operativ la Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca, a ocupat locul 4 la competiția internaționala Rescue Great Day, desfașurata in Spania. Plutonier major Raul Oltean, subofițer operativ la Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca, a ocupat locul 4 la competiția…

Republica Moldova a ocupat locul I la doua turnee de dans sportiv

19:06, 16.04.2024 - Republica Moldova a fost gazda a doua turnee majore la dans sportiv. In premiera, țara noastra a organizat Campionatul European, rezervat seniorilor, proba standard adult, la care au participat 56 de perechi din 29 de țari.

Locul ocupat de Simona Halep in noul clasament WTA

08:50, 01.04.2024 - Revenita pe teren dupa scandalul de dopaj, Simona Halep a participat la turneul de la Miami și apare din nou in clasamentul WTA. Romania are șapte jucatoare in Top 200 mondial, dar in varful ierarhiei nu au survenit modificari importante.

Locul ocupat de Romania in clasamentul "celor mai fericite tari" pe 2024

11:05, 20.03.2024 - A aparut Raportul mondial al fericirii și, inca o data, țarile nordice se bucura de cele mai bune locuri in top. Țara nr. 1, Finlanda, se menține in fruntea clasamentului de șapte ani la rand. Romania se afla pe locul 32.

O femeie din București s-a trezit ca niște necunoscuți i-au ocupat apartamentul și nu ii poate da afara: „Au decupat ușa”

09:25, 20.03.2024 - O femeie din București s-a trezit intr-o situație halucinanta. Și-a gasit incuietoarea schimbata, iar in casa - o familie cu șase copii. Proprietara a chemat poliția, dar legea spune nu ii poate scoate pe oameni din casa fara ordin judecatoresc.

Box: Pugilistul Francisc Alin, de la Daniel Boxing Club Campia Turzii, a ocupat locul unu la „Cupa Marțișorului” de la Tg.Mureș!

19:30, 29.02.2024 - Daniel Boxing Club Campia Turzii a participat, joi 29 februarie 2024, cu trei sportivi la ediția a 27-a a „Cupei Marțișorului” la box, competiție ce s-a desfașurat la Targu Mureș și care a fost organizata de clubul Ring Box Targu Mureș. Cel mai bun rezultat obținut de elevii antrenorului Daniel Dandoczi…

Rușii au ocupat Avdiivka dupa retragerea armatei ucrainene. Invadatorii au plantat steagul Rusiei pe cea mai importanta uzina din oraș

18:50, 17.02.2024 - Invadatorii ruși au ocupat orașul ucrainean Avdiivka din regiunea Donețk, la puțin timp dupa retragerea completa a armatei ucrainene. Conform imaginilor de pe rețelele sociale, soldații ruși pot fi vazuți in timp ce infig steagul Rusiei pe acoperișul principalei uzine din oraș. 


Ce parere ai despre aceasta stire?