Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Republica Moldova a plafonat prețul la benzină, dar tot ea îl scumpește. ANRE a publicat noile prețuri plafon

Publicat:

Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a anunțat noi prețuri plafon pentru ziua de 14 septembrie. Astfel, un litru de benzina va costa 20,83 lei, cu 5 bani mai mult decat astazi.

Prețul maxim al motorinei va ramane neschimbat - 16,71 lei.

De menționat ca ANRE stabilește zilnic prețurile maxime plafon pentru benzina și motorina standard, in timp ce petroliștii stabilesc la propria discreție prețurile pentru celelalte tipuri de carburanți.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Prețul motorinei scade sub 22 lei per litru, maine: Benzina continua sa se scumpeasca

11:55, 22.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 23 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu unsprezece bani mai puțin.

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, in weekend: Cu cat se scumpește benzina

12:06, 22.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru weekend. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 11 banuți mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 2 bani mai puțin.

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, maine: Vezi cat va costa benzina

13:16, 12.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 13 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 4 bani, iar prețul benzinei crește cu 1 banuț.

Motorina continua sa se ieftineasca, iar benzina se scumpeste usor: Cat vor costa maine carburantii

12:45, 04.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 5 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 6 bani, iar benzina - mai scumpa cu 3 banuți.

Scumpiri și de Ziua Indragostiților: Faceți plinul astazi, maine prețurile la benzina și motorina vor crește

12:25, 13.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 14 februarie. Astfel, benzina va fi mai scumpa 6 bani, iar prețul motorinei va crește cu 7 bani.

Weekend mai scump la pompa: Prețul motorinei creste cu 9 bani. Ce se intampla cu benzina

12:10, 09.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți, pentru acest weekend. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 7 bani, iar prețul motorinei crește cu 9 banuți.


Ce parere ai despre aceasta stire?