Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(REPORTAJ) Babilonia de dincolo de Prut

Publicat:

Jurnalista Liliana Nicolae a publicat recent cartea de reportaj &"Locuri, oameni, povesti&". Aceasta a organizat o întâlnire cu cititorii și la Chișinau, în vizita care nu s-a lasat fara un reportaj semnat de jurnalista. 

&"De mai bine de doua luni, centrul Chi­si­naului este ocupat de corturi. De mai bine de doua luni, în Chi­sinau sînt proteste. Disparitia unui mi­li­ard de dolari din bancile moldovenesti a scos oamenii în strada. Vreo 400 de corturi în fata Guvernului, vreo 400 în fata Parlamentului.
Oraselul…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul vrea sa mareasca pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apuca? Speranta de viata, in Romania, s-a PRABUSIT!

10:00, 04.05.2024 - In Romania, speranța de viața este cu aproape 5 ani mai mica decat media Uniunii Europene. Concret, ne aflam spre coada clasamentului, iar dupa noi mai sunt doar bulgarii și letonii. Romanii abia daca apuca 10 ani de pensie. De vina ar fi alimentația nesanatoasa, lipsa de mișcare și lipsa programelor…

Slovacii iși aleg sambata președintele, intr-un scrutin profund divizat pe tema sprijinirii Ucrainei

17:21, 23.03.2024 - Slovacii voteaza sambata, 23 martie, in primul tur al alegerilor prezidentiale, un scrutin care pare a fi o confruntare intre un reprezentant al taberei de guvernamant apropiat de Rusia si un candidat proucrainean sustinut de opozitie, scrie AFP, preluata de Agerpres.Conform sondajelor, presedintele…

Cand vor fi interzise sobele pe lemne in Romania. Data la care oamenii vor fi nevoiți sa le inlocuiasca

09:11, 21.03.2024 - Romania se pregatește sa faca un pas important catre o mai mare sustenabilitate energetica. In conformitate cu cerințele Uniunii Europene și cu obiectivele sale de reducere a emisiilor de carbon, țara va elimina treptat sobele tradiționale pe lemne. Iata data la care oamenii vor fi nevoiți sa le inlocuiasca.

Ciuca a vorbit la congresul PPE despre pericolul destabilizarii Uniunii Europene

18:10, 06.03.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat miercuri, in cadrul Congresului PPE, ca pericolul destabilizarii Uniunii Europene este mai ridicat ca niciodata si acesta il reprezinta partidele extremiste si populiste! Nicolae Ciuca a vorbit la congresul PPE despre pericolul destabilizarii Uniunii Europene,…

Maia Sandu, primita de Iohannis la Cotroceni: Romania ramane principalul susținator al Moldovei

16:10, 05.03.2024 - Președinta Maia Sandu s-a intalnit cu Președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. „Romania ramane principalul susținator al Moldovei, cel mai important partener comercial și ancora noastra in cadrul Uniunii Europene”, a menționat șefa statului.

Țeapa imobiliara Parc Residence Alba. Oamenii inșelați cer justiției sa faca dreptate. Cum erau alese victimele VIDEO

14:56, 15.02.2024 - Victimele afacerii Parc Residence Alpha din Alba Iulia, care se profileaza a fi una dintre cele mai mari inșelaciuni imobiliare din Romania ultimilor ani, au ieșit in strada. Peste 20 de persoane au protestat in fața sediului parchetelor din Alba Iulia.

Stamate: ”Oamenii vor sa vada hoții la pușcarie”

07:25, 10.02.2024 - Oamenii așteapta ca hoții sa stea la pușcarie, afirma Olesea Stamate, care admite totuși ca și astazi se fura, nu doar anterior. ”Oamenii așteapta condamnari, pe ei mai puțin ii intereseaza ce faci tu și cum faci tu in reforma justiției, pe ei ii intereseaza sa vada hoții la pușcarie. Cei care au furat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?