Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reinfectările cu coronavirus sunt rare, dar riscul este mai mare pentru persoanele de peste 65 de ani, arată un studiu derulat în primele două valuri COVID

Publicat:

Rezultatele cercetarii, publicate miercuri seara in revista medicala , confirma doua lucruri: ca obținerea imunitații prin infectare nu este o varianta viabila pe termen lung și ca o campanie de vaccinare globala, in care varstnicii au prioritate, este o necesitate, scriu CNN și CNBC. Reinfectarile cu coronavirus nu sunt un fenomen frecvent, dar ele sunt mai obișnuite in randul persoanelor de peste 65 de ani, arata un studiu publicat in jurnalul medical . Concluziile formulate erau deja cunoscute in mare parte, dar este pentru prima data cand ele au fost confirmate de un studiu…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primul vaccin anti-cocaina, inventat de cercetatorii brazilieni

08:50, 10.04.2024 - Cercetatorii brazilieni spera sa ajute persoanele consumatoare de cocaina cu un vaccin, care ar putea sa reduca riscul de dependența de acest drog. Vaccinul conține cocaina și, potrivit specialiștilor, el trebuie folosit combinat cu terapie. Vaccinul blocheaza senzația de placere Calixcoca ajuta persoanele…

„Un nivel record de frauda electorala”. Ce au descoperit jurnaliștii de la Novaia Gazeta despre scrutinul prezidențial caștigat de Putin

13:00, 19.03.2024 - Jurnaliștii de la publicația independenta Novaia Gazeta Europa, aflata in exil, susțin ca aproximativ jumatate din voturile pentru Vladmir Putin au fost trucate - respectiv cel puțin 31,6 milioane de voturi. Jurnaliștii de la publicația independenta Novaia Gazeta Europa vorbesc despre un „nivel record…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

22:41, 11.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Incepe simularea examenului național de Bacalaureat: regulile pe care trebuie sa le respecte elevii

07:16, 05.03.2024 - Marti este programata proba scrisa obligatorie a profilului, iar miercuri - proba scrisa la alegere a profilului sau specializarii.Elevii din partea minoritatilor nationale vor sustine pe data de 7 martie proba scrisa de limba si literatura materna.Rezultatele vor fi comunicate pe 15 martie.Probele…

Secretul cantecului balenelor a fost descoperit de cercetatori

00:41, 26.02.2024 - Misticetele sau “adevaratele balene” (subordinul Mysticeti) canta datorita unui sistem unic in laringe, care functioneaza pe un principiu similar cu cel al mamiferelor terestre precum cel de la om si descris pentru prima data intr-un studiu, a relatat AFP, potrivit Agerpres. In urma cu aproximativ cincizeci…

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…

Cum hormonul fericirii ar putea salva creierul de demența Alzheimer

15:05, 16.02.2024 - Potrivit unui recent studiu, neuronii specifici oxitocinei, hormonul fericirii, intervin in imbunatațirea memoriei in cazul persoanelor afectate de demența Alzheimer. Cercetatorii de la Universitatea din Tokyo au fost interesați de rolul hormonului  oxitocina (OXT)  in procesul de invațare și memorare.…


Ce parere ai despre aceasta stire?