Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regina Elisabeta a II-a a purtat pentru prima dată în public un aparat auditiv

Publicat:

a II-a a a fost vazuta pentru prima oara purtand in public un aparat auditiv, informeaza .

Suverana britanica, in varsta de 93 de ani, a fost fotografiata in timp ce purta un dispozitiv rosu-maroniu in urechea dreapta in momentul in care a coborat dintr-un automobil, duminica, pe domeniul Sandringham.

In urma cu cinci ani, in octombrie 2014, sotul ei, ducele de Edinburgh, pe atunci in varsta tot de 93 de ani, a fost vazut la randul sau in timp ce purta in public un dispozitiv auditiv foarte discret.

Tipul de dispozitiv

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in literatura mondiala: Un cunoscut scriitor pentru seria 'Shardlake', a murit la varsta de 71 de ani

15:36, 29.04.2024 - Scriitorul Christopher John Sansom, cunoscut in special pentru personajul Matthew Shardlake din romanele sale, a incetat din viata la 71 de ani, relateaza luni DPA/PA Media.Autorul de fictiune istorica nascut in Edinburgh, cunoscut sub numele C.J.

Regele Charles deschide pentru prima data pentru public Castelul Balmoral, unde a murit Regina Elisabeta a II-a

18:20, 03.04.2024 - Regele Charles al III-lea va deschide Castelul Balmoral din Scotia pentru public in perioada 1 iulie - 4 august, inainte de propria sa vacanta acolo. Castelul, aflat in inima Parcului National Cairngorms, a fost una dintre resedintele preferate ale monarhului, unde isi petrecea verile alaturi de familie.…

Cum poate un pensionar sa continue munca, dupa ce a ieșit la pensie

20:55, 30.03.2024 - Potrivit datelor comunicate de Ministerul Muncii la o interpelare facuta de grupul parlamentar AUR, in decembrie 2023, putin peste 185.000 de pensionari din Romania aveau venituri din salarii. Acești pensionari, raportați de angajatori la Fisc prin declaratia 112, reprezentau o mica parte din totalul…

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Printul William al Marii Britanii s-a retras de la un eveniment public din cauza unei probleme personale

13:50, 27.02.2024 - Printul William al Marii Britanii a renuntat la participarea la o slujba comemorativa organizata la Castelul Windsor in memoria fostului rege Constantin al II-lea al Greciei din cauza unei probleme personale nespecificate, a anuntat marti biroul sau, transmite Reuters.

Primul mesaj public al printului William, dupa diagnosticul de cancer al Regelui Charles

07:55, 08.02.2024 - Printul William al Marii Britanii, care a revenit miercuri in serviciul public dupa operatia sotiei sale Kate si dupa vestea despre starea de sanatate a tatalui sau, a multumit oamenilor pentru mesajele lor de sustinere dupa ce Regele Charles a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer, relateaza Reuters.

Cancerul Regelui Charles a fost „depistat devreme”, anunța premierul Rishi Sunak

10:00, 06.02.2024 - Prim-ministrul britanic Rishi Sunak a declarat ca este „șocat și intristat” sa auda despre diagnosticul de cancer al Regelui Charles, dar este recunoscator ca boala a fost „depistata devreme” și spera ca monarhul iși va reveni rapid, potrivit unui interviu acordat marți, 6 februarie, pentru BBC.Liderul…

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer! Anunțul oficial de la Palatul Buckingham

08:30, 06.02.2024 - Tipul de cancer nu a fost dezvaluit, dar, potrivit comunicatului Palatului Buckingham, regele a inceput inca de luni "tratamentele obisnuite", potrivit BBC.Palatul Buckingham spune ca regele "ramane deplin pozitiv in ceea ce priveste tratamentul sau si asteapta cu nerabdare sa revina cat mai curand…


Ce parere ai despre aceasta stire?