Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Referendumul de desprindere a Veneţiei de continent a eşuat din cauza participării reduse

Publicat:

Un referendum pentru a separa Venetia de vecinatatea sa continentala a esuat din cauza participarii insuficiente la vot, au anuntat luni autoritatile orasului, relateaza DPA.

cuprinde in prezent Mestre, oras continental cu tot mai multi navetisti, si centrul lagunei Venetia, faimos dar care se depopuleaza.

Cel putin peste 50% dintre alegatorii eligibili ar fi trebuit sa se prezinte pentru validarea votului de duminica asupra desprinderii celor doua parti, dar numai 21,7% au facut-o, a declarat municipalitatea Venetiei.

Dintre cei care…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

O corabie a eșuat in strimtoarea Bosfor

11:41, 07.05.2024 - Traficul in strimtoarea Bosfor a fost oprit din cauza faptului ca nava de marfuri Alexis, care se deplasa dinspre Ucraina spre Egipt, a eșuat. Direcția Generala pentru Siguranța Costiera a declarat ca nava de marfa Alexis, cu o lungime de 229 de metri, a eșuat din cauza unei defecțiuni, iar la locul…

Papa Francisc a vizitat Veneția, fiind prima sa calatorie de la inceputul anului din cauza problemelor de sanatate

13:55, 28.04.2024 - Papa Francisc, in varsta de 87 de ani, a inceput duminica o vizita la Venetia, aceasta fiind prima calatorie a sa din acest an, din cauza starii sale de sanatate. Suveranul Pontif a avut o intalnire cu tinerii in Piața San Marco și a vizitat o inchisoare pentru femei unde a pledat pentru condiții demne…

Cea mai tensionata ediție Eurovison: artiștii irlandezi cer boicotarea concursului din cauza participarii Israelului

04:30, 23.04.2024 - Peste 400 de artisti irlandezi au indemnat-o luni pe concurenta tarii lor la Eurovision, Bambie Thug, sa fie de "partea corecta a istoriei" si sa boicoteze participarea la acest concurs, programat in luna mai la Malmo, Suedia, motivul fiind participarea Israelului, transmite AFP, citat de AGERPRES.

Referendumul pentru demiterea primarilor albanezi din Kosovo a eșuat

03:00, 22.04.2024 - Referendumul prin care se urmarea demiterea primarilor albanezi din patru localitati cu populatie predominant sarba din nordul Kosovo a esuat din cauza boicotarii sale de catre majoritatea sarba, denuntata de Pristina drept o „presiune din partea Belgradului”

Pisica Monicai a bagat-o in spital pe celebra afacerista! Cum a ajuns vedeta pe patul de spital din cauza animaluțului de companie

22:50, 29.02.2024 - Monica Tatoiu a ajuns la spital de curand. Femeia de afaceri a fost, de curand, mușcata de pisica ei, așa ca, a avut nevoie de ajutorul medicilor, asta pentru ca a fost operata. Cum se simte in prezent.

Incident violent langa Veneția - Un roman l-a injunghiat pe patronul unui local, pentru o nota de plata de 30 de euro

17:25, 28.02.2024 - Un incident șocant a avut loc la barul Skb, situat pe Corso del Popolo nr. 90 din Mestre (langa Veneția). O disputa pentru o nota de plata de doar 30 de euro a degenerat intr-o confruntare violenta, soldata cu ranirea proprietarului barului. Evenimentul a avut loc pe 25 februarie, in jurul orei 18.00.…

un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Zeci de persoane au murit

09:55, 28.02.2024 - Cel puțin treizeci si unu de persoane au murit, dupa ce un autobuz s-a rasturnat si a cazut de pe un pod in Mali, transmite BBC, informeaza News.ro. Autocarul se indrepta din orasul Kenieba, din Mali, spre Burkina Faso, tara vecina, cand a derapat de pe un pod care traverseaza raul Bagoe. Cel putin…

Cine a incercat sa il scoata pe Alexei Navalnii din inchisoare, inainte sa moara. Operațiunea a eșuat din cauza securitații: ”Nu a avut timp sa ajunga la...”

12:10, 21.02.2024 - Apar informații controversate despre ultimele momente din viața lui Alexei Navalnii. Opozantul lui Vladimir Putin ar fi fost ajutat sa iasa din inchisoare, dar din cauza securitații, operațiunea a eșuat. Iata cine ar fi vrut sa il salveze.


Ce parere ai despre aceasta stire?