Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reducerea risipei alimentare într-o nouă etapă!!!

Publicat:

In data de 15 iulie 2020 a fost adoptata Legea nr.131 pentru completarea alin. (8) al art. 270 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal si pentru modificarea Legii nr. 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare. Aceasta lege se adreseaza operatorilor economici platitori de TVA, ce participa la programe de combatere a risipei alimentare. Prin aceasta lege au fost rezolvate trei probleme cu care se confruntau, atat donatorii cat ți receptorii, in demersul de donare a alimentelor, și implicit reducerea risipei alimentare : donatorii nu aveau deductibilitate fiscala la donarea alimentelor,…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania și alte opt state UE nu au semnat o declarație depusa de Belgia in favoarea comunitatilor LGBTIQ+

20:46, 18.05.2024 - Romania și alte opt state membre UE nu au semnat o declaratie pentru promovarea politicilor in favoarea comunitatilor LGBTIQ+, prezentata vineri de presedintia belgiana a Consiliului UE, informeaza agentiile de presa APA si ANSA, citate de Agerpres.Declaratia a fost redactata cu ocazia zilei internationale…

Noua state membre nu au semnat o declaratie de promovare a drepturilor LGBT+

16:51, 18.05.2024 - Noua state ale Uniunii Europene (Bulgaria, Cehia, Croatia, Italia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia si Ungaria) nu au semnat o declaratie pentru promovarea politicilor in favoarea comunitatilor LGBTIQ+, prezentata vineri tarilor membre de presedintia belgiana a Consiliului UE, informeaza agentiile…

Toti operatorii din sectorul agroalimentar vor avea obligatia de a intreprinde masuri de prevenire a risipei alimentare(proiect)

18:41, 15.05.2024 - Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a publicat, miercuri, in transparenta decizionala, proiectul de Hotarare pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare, potrivit Agerpres.

Se schimba polii de putere din Europa: Romania și alte state din regiune ajung din urma Germania

08:55, 02.05.2024 - Pe data de 1 mai s-au implinit 20 de ani de la aderarea la UE a 10 state. Opt dintre acestea sunt din regiunea Europei Centrale si de Est - Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia, Slovenia. Celelalte doua sunt Cipru si Malta. Din urma vin tare Romania și Bulgaria, care și-au triplat…

20 de ani de la cel mai mare val de extindere a Uniunii Europene

13:50, 01.05.2024 - Se implinesc 20 de an de la cel mai mare val de extindere a Uniunii Europene. Pe 1 mai 2004, la Blocul comunitar au aderat 10 țari. Este vorba de Cipru, Republica Ceha, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Slovacia și Slovenia. Pe linga 10 membri noi, Uniunea Europeana s-a ales cu 73…

Patru firme din Romania, in ”Top 1.000 de companii cu cea mai rapida crestere din Europa”

14:55, 01.04.2024 - Publicatia de business Financial Times a intocmit faimosul ”Top 1.000 de companii cu cea mai rapida cresterea din Europa”. Patru societați din Romania au intrat pe poziții bune. Patru firme din Romania au fost incluse in ”Top 1.000 de companii cu cea mai rapida cresterea din Europa”! Topul Financial…

Deputat Cristina Burciu: Demersuri legislative concludente pentru reducerea risipei alimentare și diminuarea saraciei

16:25, 06.03.2024 - In calitate de for decizional, Camera Deputaților a votat un proiect de lege care imbunatațește considerabil Legea nr. 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare. Initiativa legislativa, a carei coinițiator sunt, reglementeaza organizarea la nivel national a activitatii tuturor operatorilor economici…

Cerere in creștere pentru eliberarea Cardului European pentru Dizabilitate

13:55, 04.03.2024 - Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale a anunțat ca cetațenii romani care prezinta un handicap pot solicita eliberarea Cardului European pentru Dizabilitate, acest document putand fi utilizat in state membre ale Uniunii Europene (Slovenia, Cipru, Belgia, Italia, Estonia, Finlanda, Malta și Romania).…


Ce parere ai despre aceasta stire?