Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rednic: „Am ținut foarte mult la Rotariu, dar m-a dezamăgit. Nu mi-a răspuns la telefon”

Publicat:

a fost sunat de cei de la Fanatik pentru a comenta parcursul echipei UTA in turul de campionat, despre Dinamo, dar printre altele... The post Rednic: „Am ținut foarte mult la Rotariu, dar m-a dezamagit. Nu mi-a raspuns la telefon” appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a raspuns Andrei Nicolescu la intrebarea: „Se vrea retrogradarea lui Dinamo?” » Șeful „cainilor” acuza

11:31, 02.04.2024 - Dinamo a remizat cu Petrolul, scor 1-1, dupa ce ploieștenii au egalat in minutul 90+13 dupa un penalty controversat. Șeful „cainilor”, Andrei Nicolescu, a avut un discurs dur intr-o intervenție pentru GSP.ro Dinamo a remizat luni cu Petrolul, scor 1-1, in etapa #2 din play-out. "Cainii" au scapat victoria…

DDB, cerere speciala pentru ridicarea noului stadion Dinamo: „In amintirea proiectului care a ținut in viața clubul!”

10:46, 22.03.2024 - DDB, facțiunea de suporteri ai lui Dinamo care deține și o parte dintre acțiunile clubului, a lansat o propunere catre CS Dinamo, entitatea care va administra noul stadion din Ștefan cel Mare, urmat a fi ridicat in urmatorii 2 ani. Joi, Guvernul Romaniei a aprobat, in cadrul ședinței de Guvern, indicatorii…

Rednic: „Nu e primul meci in care unii dintre jucatorii mei au teama”

18:20, 09.03.2024 - Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA, pune infrangerea cu Dinamo pe seama unor jucatori care au avut teama de meci. Totodata, el crede ca echipa pe... The post Rednic: „Nu e primul meci in care unii dintre jucatorii mei au teama” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ca n-au vrut sau ca n-au putut nu vom ști niciodata, dar macar am sperat: Dinamo – UTA 1-0

22:55, 08.03.2024 - UTA nici nu s-a ajutat și nici nu a fost ajutata de rezultatele din aceasta seara. Gruparea aradeana a facut un meci foarte slab pe... The post Ca n-au vrut sau ca n-au putut nu vom ști niciodata, dar macar am sperat: Dinamo – UTA 1-0 appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Conte, titular cu Dinamo! Rednic a ales o formula cu trei fundași centrali

19:05, 08.03.2024 - Ibrahima Conte revine ca titular la UTA dupa o absența de patru etape. Mircea Rednic a ales o formula de start cu trei fundași centrali... The post Conte, titular cu Dinamo! Rednic a ales o formula cu trei fundași centrali appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Vlad Iacob „a luat foc” dupa declarația interpretata ca atac la viața personala a lui Ovidiu Burca: „Mi s-a parut absurd. Nu mi-a raspuns la telefon”

13:20, 15.02.2024 - Vlad Iacob a fost invitat in aceasta dimineața la GSP LIVE, iar fostul administrator special de la Dinamo a vorbit despre o declarație pe care Ovidiu Burca (43 de ani) a interpretat-o drept un atac la viața lui personala. In luna august a anului trecut, Vlad Iacob a vorbit despre relația de prietenie…

Fanatik.ro: „Rareș Pop pleaca de la Arad și ajunge la Rapid”. Ce a declarat Alexandru Meszar

08:50, 12.02.2024 - Chiar daca a avut o campanie de achiziții impresionanta in aceasta iarna, Dan Șucu nu se oprește și vrea sa faca din Rapid o adevarata... The post Fanatik.ro: „Rareș Pop pleaca de la Arad și ajunge la Rapid”. Ce a declarat Alexandru Meszar appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mircea Rednic: „Nici ai noștri nu se așteptau sa caștigam… Sunt și eu ca Jurgen Klopp”

20:55, 04.02.2024 - Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA, a fost euforic la declarațiile de dupa victoria cu Universitatea Cluj. A fost o victorie surprinzatoare atat ca scor cat... The post Mircea Rednic: „Nici ai noștri nu se așteptau sa caștigam… Sunt și eu ca Jurgen Klopp” appeared first on Special Arad · ultimele…


Ce parere ai despre aceasta stire?