Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Record de licitație. Portret al lui Marilyn Monroe, semnat Andy Warhol, vândut pentru o sumă uriașă! – VIDEO

Publicat:

Vin vești de dincolo de Ocean despre o lucrare emblematica – e vorba despre un portret al divei , scos recent la licitație. Celebrul portret „”, realizat de , a fost vandut pentru 195 de milioane de dolari. Portretul” a stabilit un nou record, luni noapte, […] The post Record de licitație. Portret al lui , semnat , vandut pentru o suma uriașa! - VIDEO first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic, John Jacob Astor, vandut la licitatie pentru o suma record

16:40, 29.04.2024 - Un ceas de aur gasit impreuna cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic a fost vandut sambata la licitatie cu 1,175 milioane de lire sterline (1,37 milioane de euro), un record pentru un obiect legat de celebra nava, potrivit casei de licitatii, scrie AFP, citat de digi24.ro .

Cum s-a anulat o licitație uriașa de peste 3,5 miliarde de lei. Proiectul de doua miliarde de euro pus sub semnul intrebarii

16:36, 29.04.2024 - Proiectul Centurii Metropolitane Cluj sufera și e chiar periclitat, dupa ce licitația pentru tronsonul 2 a fost anulata. Mare parte din proiect se face cu bani europeni, așa ca intarzierile pot duce la pierderea unor fonduri importante.

Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vandut la licitatie pentru o suma record. Cine era John Jacob Astor

07:41, 28.04.2024 - Un ceas de aur gasit impreuna cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic a fost vandut sambata la licitatie cu 1,175 milioane de lire sterline (1,37 milioane de euro), un record pentru un obiect legat de celebra nava, potrivit casei de licitatii, scrie AFP, citata de Agerpres.

Jucatorul pe care Gigi Becali l-a vandut in Serie A a semnat! Anunțul clubului: „Este mult mai matur”

21:10, 05.04.2024 - Valentin Cojocaru (28 de ani) a semnat. Portarul imprumutat de Leuven la formația poloneza Pogon Szczecin a fost transferat definitiv. Fostul goalkeeper de la FCSB și Farul a avut evoluții extrem de solide in acest sezon pentru ocupanta locului 6 din campionatul Polonia, iar conducatorii clubului au…

Un tablou de Claude Monet, expus la Paris inainte sa fie vandut la licitatie la New York

11:51, 04.04.2024 - Un tabloul de Claude Monet intitulat ''Le moulin de Limetz'', estimat la o suma cuprinsa intre 18 milioane si 25 de milioane de dolari, va fi expus la Paris de vineri pana luni inainte sa fie scos la licitatie, la jumatatea lunii mai, la New York, a anuntat miercuri casa de licitatii Christie's, potrivit…

Capul personajului C-3PO din „Razboiul Stelelor” a fost vandut cu 843.750 de dolari la o licitație in SUA

13:40, 14.03.2024 - Capul personajului C-3PO aflat in colectia privata a actorului din "Star Wars" Anthony Daniels a fost vandut pentru suma de 843.750 de dolari la o licitatie organizata in Statele Unite, relateaza joi DPA/PA Media, preluata de Agerpres.

Un portret al printesei Diana realizat de Andy Warhol, scos la licitatie pentru 2,8 milioane de euro VIDEO

21:10, 07.03.2024 - Portretul Dianei de Wales realizat de Andy Warhol, cu un fundal albastru precum ochii regretatei printese, infatisata cu inelul sau de safir, a fost scos la licitatie, joi, la casa Phillips din Londra pentru 2,4 milioane de lire sterline (2,8 milioane de euro, 3 milioane de dolari), transmite EFE.

Se naște noul mare jucator din Europa: emirul Qatarului pompeaza o suma uriașa

15:50, 28.02.2024 - Emirul Qatarului, Tamim bin Hamad Al-Thani, a semnat marti, in prima zi a vizitei sale de stat in Franta, un acord privind angajamentele de investitii ale Qatarului in valoare de 10 miliarde de euro in economia franceza la orizontul anilor 2030, noteaza AFP. Franța a depașit recent Germania și este…


Ce parere ai despre aceasta stire?