Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Recomandările Consiliului Concurenței pentru evitarea speculei în perioadă de criză

Publicat:

Consiliul Concurenței atrage atenția ca nu trebuie folosita aceasta situație de criza pentru a crește prețurile fara o justificare obiectiva, pentru a face schimb de informații sensibile (prețurile practicate, politica comerciala etc), pentru a exclude concurenți de pe piața sau pentru a abuza de poziția dominanta. În acest sens, Consiliul Concurenței recomanda companiilor implementarea unor masuri pentru gestionarea cât mai eficienta a crizei generate de pandemia de coronavirus, astfel încât sa se asigure echilibrul pietei.

Pentru a reduce riscul de specula și pentru…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Schema de ajutor de 2,5 miliarde euro pentru intreprinderil afectate de conflictul din Ucraina. Anunțul Comisiei Europene

17:45, 08.04.2024 - Schema reintrodusa a fost aprobata in temeiul Cadrului temporar de criza si de tranzitie pentru ajutoarele de stat adoptat de Comisie la 9 martie 2023 si modificat la 20 noiembrie 2023, potrivit comunicatului de presa al Executivului european. Comisia Europeana a aprobat schema initiala la 9 septembrie…

Guvernul a eliminat taxa pe soare

14:01, 28.03.2024 - Guvernul a adoptat Ordonanța pentru modificarea și completarea OUG 27/2022 prin care elimina taxa pe soare pentru prosumatori și actualizeaza schema de sprijin pentru toți consumatorii de energie electrica și gaze naturale, care va duce la scaderea prețurilor pentru urmatoarele 12 luni. Astazi, 28 martie,…

Marcel Ciolacu: Sustin amendamentul PSD care prelungeste plafonarea adaosurilor la preturile alimentelor de baza pana la 31 decembrie 2024

19:55, 18.03.2024 - „Sustin amendamentul depus astazi in Parlament de PSD, amendament care prelungeste plafonarea adaosurilor la preturile alimentelor de baza pana la 31 decembrie 2024! Este o masura absolut justificata pana cand inflatia va ajunge sub 5% la finele anului, conform datelor BNR”, a scris Marcel Ciolacu,…

CRIZA ECONOMICA Inflația se tempereaza la 7,2% in februarie, insa prețurile la alimente esențiale și servicii inregistreaza creșteri semnificative

22:06, 14.03.2024 - Inflația a inregistrat o ușoara scadere la 7,2% in februarie, cu creșteri notabile ale prețurilor la alimente precum peștele și berea, și la servicii, semnaland provocari economice persistente. The post CRIZA ECONOMICA Inflația se tempereaza la 7,2% in februarie, insa prețurile la alimente esențiale…

Vești de la Bruxelles pentru Romania: Buget dublu și perioada prelungita pentru ajutorul de stat privind cogenerarea de inalta eficiența a energiei

15:25, 06.03.2024 - Comisia Europeana a aprobat prelungirea și modificarea schemei de ajutor de stat a Romaniei pentru sprijinirea cogenerarii de inalta eficiența a energiei electrice și termice. Schema inițiala urma sa expire la 30 iunie 2024. Pe langa prelungirea perioadei de aplicare a schemei de ajutor de stat, Romania…

Rusia interzice șase luni exporturile de benzina

11:30, 27.02.2024 - Rusia interzice exporturile de benzina! Rusia a anuntat, astazi, interzicerea timp de sase luni a exporturilor de benzina, incepand de la 1 martie, pentru a compensa majorarea cererii din partea clientilor si fermierilor si pentru a permite planificatele lucrari de mentenanta la rafinarii, transmite…

Comisia Europeana: Cresterea economiei Romaniei a incetinit in 2023, dar va accelera in 2024

14:45, 15.02.2024 - Cresterea economiei Romaniei a incetinit la 1,8% in 2023, trasa in jos de inflatie si avansul mai redus al creditelor private, care au constrans cererea interna, in timp ce cererea externa a ramas slaba, dar avansul va accelera la 2,9% in 2024, potrivit estimarilor de iarna ale Comisiei Europene, publicate…

Companiile din Romania și Ungaria, printre cele mai afectate de creșterea semnificativa a prețurilor la energie in Uniunea Europeana

11:45, 15.02.2024 - Un raport anual privind piața unica și competitivitatea, publicat miercuri de Comisia Europeana, dezvaluie ca companiile din Romania și Ungaria se confrunta cu cele mai mari costuri la energie din intreaga Uniune Europeana. Prețurile la energie au crescut considerabil in UE in ultimii doi ani, in special…


Ce parere ai despre aceasta stire?