Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RECICLARE ÎN ROMÂNIA Câte ambalaje au fost colectate, în februarie, prin Sistemul Garantie-Returnare?

Publicat:
RECICLARE ÎN ROMÂNIA Câte ambalaje au fost colectate, în februarie, prin Sistemul Garantie-Returnare?

Peste 18 milioane de ambalaje au fost colectate, in luna februarie, prin Sistemul Garantie-Returnare (SGR), potrivit... The post RECICLARE IN ROMANIA Cate ambalaje au fost colectate, in februarie, prin Sistemul Garantie-Returnare? first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA DETALIATA Raport INS: peste 200.000 de romani doreau sa se angajeze in 2023

11:30, 26.04.2024 - Eurostat evidențiaza și o problema a supracalificarii in Romania, cu aproximativ 16% din angajați considerați supracalificați, in comparație cu media UE de 22% The post ANALIZA DETALIATA Raport INS: peste 200.000 de romani doreau sa se angajeze in 2023 first appeared on Informatia Zilei .

DEȘEURI IN ROMANIA Damov (Coalitia pentru Economia Circulara), despre industria de reciclare și colectare

20:45, 05.03.2024 - Serviciile municipale continua sa ramana o zona plina de birocratie, iar in curand o sa trecem la trirocratie si o sa ajungem sa fim satui de raportari. The post DEȘEURI IN ROMANIA Damov (Coalitia pentru Economia Circulara), despre industria de reciclare și colectare first appeared on Informatia Zilei…

DEȘEURI IN ROMANIA Damov(Coalitia pentru Economia Circulara), despre industria de reciclare și colectare

20:35, 05.03.2024 - Serviciile municipale continua sa ramana o zona plina de birocratie, iar in curand o sa trecem la trirocratie si o sa ajungem sa fim satui de raportari. The post DEȘEURI IN ROMANIA Damov(Coalitia pentru Economia Circulara), despre industria de reciclare și colectare first appeared on Informatia Zilei…

Ministrul Mediului: Peste 18 milioane de ambalaje au fost colectate, in februarie, prin SGR

08:35, 29.02.2024 - Peste 18 milioane de ambalaje au fost colectate, in luna februarie, prin Sistemul Garantie-Returnare (SGR), potrivit datelor prezentate, miercuri, de catre ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet, la finalul sedintei de Guvern, informeaza AGERPRES . „Doar in luna februarie, care nu s-a…

Fechet, despre Sistemul Garantie-Returnare: In februarie au fost colectate peste 18 milioane de ambalaje. Sunt cifre record 

23:56, 28.02.2024 - Mircea Fechet, ministrul Mediului, a declarat miercuri, despre Sistemul Garantie-Returnare, ca in luna februarie care nu s-a incheiat inca au fost colectate peste 18 milioane de ambalaje, astfel ca avem cifre care bat record dupa record.

Fechet: Peste 18 milioane de ambalaje au fost colectate prin sistemul SGR in luna februarie

17:50, 28.02.2024 - Peste 18 milioane de ambalaje au fost colectate, in luna februarie, prin Sistemul Garantie-Returnare (SGR), potrivit datelor prezentate, miercuri, de catre ministrul Mediului, Apelor si Padurilor.

Peste 7 milioane de ambalaje de bauturi au fost colectate prin Sistemul Garantie-Returnare

22:05, 21.02.2024 - O cantitate de 7,3 milioane de ambalaje de bauturi a fost colectata pana acum in cadrul Sistemului Garantie-Returnare (SGR), potrivit celor mai recente informatii transmise de RetuRO, administratorul sistemului, informeaza Ziarul Financiar.

RECICLARE IN ROMANIA Ce fel de ambalaje se preiau in Sistemul Garanție-Returnare?

09:31, 20.02.2024 - Peste doua milioane de ambalaje au fost returnate de consumatori, in luna ianuarie, prin intermediul Sistemului de Garanție-Returnare, anunța Ministerul Mediului. The post RECICLARE IN ROMANIA Ce fel de ambalaje se preiau in Sistemul Garanție-Returnare? first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?