Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rebelii houthi din Yemen revendică noi atacuri cu rachete împotriva Israelului

Publicat:
Rebelii houthi din Yemen revendică noi atacuri cu rachete împotriva Israelului

Rebelii houthi din Yemen au revendicat vineri responsabilitatea pentru noi atacuri cu rachete impotriva Israelului, dupa ce armata israeliana a declarat ca a interceptat o racheta deasupra , transmite AFP, citat de Agerpres.

Intr-un comunicat, rebelii houthi sustin ca "au desfasurat o operatiune militara impotriva unor tinte specifice ale inamicului israelian (...), cu rachete balistice".

Armata israeliana a indicat ca sistemul sau de aparare aeriana a interceptat "o racheta sol-sol care se apropia de teritoriul israelian din zona ".

Rebelii houthi au adaugat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata americana a trimis Ucrainei arme și muniții iraniene confiscate de la rebelii Houthi din Yemen

18:00, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat, marti, ca a transferat saptamana trecuta Ucrainei arme si munitii de calibru mic trimise intial de Iran rebelilor Houthi din Yemen, dar confiscate de Washington si aliatii sai, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Americanii au lovit adanc in avanpostul rebelilor Houthi din Yemen

10:41, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat luni ca a distrus sisteme de aparare aeriana si de drone ale rebelilor houthi din Yemen aliati cu Iranul in zona Marii Rosii, fara a provoca pagube traficului comercial si navelor SUA sau ale coalitiei, relateaza Reuters, arata Agerpres.

SUA au distrus mai multe drone și rachete ale rebelilor houthi din Yemen, care urmau sa fie folosite impotriva navelor din Marea Roșie

08:41, 27.02.2024 - Armata americana a anunțat ca a distrus mai multe vase, rachete și drone ale rebelilor houthi din Yemen, arme care erau pregatite sa fie folosite impotriva navelor care navigheaza in Marea Roșie.

Armata americana a intreprins noi lovituri impotriva unor rachete și drone ale rebelilor houthi

20:50, 18.02.2024 - Armata americana a anuntat duminica aceasta ca a intreprins, cu o zi inainte, noi lovituri impotriva unor rachete, unei drone si unui submarin ale rebelilor houthi din Yemen, informeaza duminica AFP.

Rebelii houthi din Yemen au atacat doua nave comerciale in Marea Rosie

07:35, 07.02.2024 - Rebelii houthi din Yemen, sprijiniti de Iran, au anuntat ca au lansat mai multe rachete asupra a doua nave in Marea Roșie, provocand avarii ambelor nave.Rebelii houthi ataca cu drone si rachete nave comerciale in Marea Roșie in ceea ce ei descriu a fi acte de solidaritate cu palestinienii si riposta…

A inceput haosul in Orientul Mijlociu: SUA și Marea Britanie se dezlanțuie in Yemen/ VIDEO

07:17, 05.02.2024 - Fortele SUA au anuntat ca au efectuat atacuri aeriene impotriva a cinci rachete in Yemen duminica, la o zi dupa un val de raiduri aeriene americane-britanice in tara ca raspuns la atacurile rebelilor houthi in Marea Rosie, noteaza AFP.Armata americana "a efectuat o lovitura in situatie de legitima…

Rebelii Houthi din Yemen revendica un atac cu rachete impotriva Israelului

09:55, 03.02.2024 - Rebelii Houthi din Yemen au revendicat vineri responsabilitatea pentru noi atacuri cu rachete impotriva Israelului, dupa ce armata israeliana a declarat ca a interceptat o racheta deasupra Marii Rosii, informeaza AFP, preluata de News.ro

Armata SUA anunța noi operațiuni impotriva rebelilor din Yemen. Zece drone ale Houthi și trei ale Iranului au fost distruse

09:11, 01.02.2024 - Armata americana a anuntat, miercuri, o serie de operatiuni militare impotriva rebelilor houthi din Yemen care amenintau navigatia in Marea Rosie, afirmand ca a distrus cel putin 10 drone de atac, rachete si un post de comandament.


Ce parere ai despre aceasta stire?