Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția mătușii Mariei, după ce au apărut din nou neînțelegeri între Liviu și nepoata ei, la Mireasa: „Băieți care nu știu încă ce le trebuie”

Publicat:

Matușa Mariei a avut o reacție surprinzatoare in direct, la Mireasa, , dupa ce nepoata ei și iubitul ei, Liviu, intampina din nou neințelegeri in cuplu și iși fac reproșuri. a spus care e parerea ei despre concurent, mai exact despre acest tip de barbați, și a marturisit și ce va face daca cei doi vor decida sa se mute in zona ei, la Maramureș.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 6. Care este statusul casniciei dintre Deni și Viorel. Cei doi nu au mai aparut impreuna in online de ceva timp

15:10, 24.05.2024 - Viorel din sezonul 6 Mireasa a implinit 27 de ani, iar Deni i-a facut o urare emoțioanta. Cei doi nu publica des imagini de cuplu in mediul online, insa de ziua tanarului Deni a facut o declarație care spune tot despre casnicia lor.

”Vine bebe?” Imaginile cu Bogdana și Liviu care i-au facut pe fani sa se gandeasca la o sarcina. Ce a raspuns fosta concurenta

16:20, 20.05.2024 - Bogdana și Liviu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la Mireasa. Cei doi tineri continua sa aiba o relație pasionala, iar ultimele imagini i-au facut pe fani sa se intrebe daca urmeaza sa devina parinți.

Mireasa sezon 9, 15 mai 2024. Ștefan și Liviu au avut un conflict. Care a fost motivul. Doamna Iuliana: „Zici ca ești un papițoi”

14:55, 15.05.2024 - Ștefan și Liviu au intrat in conflict. Iubitul Mariei a spus ca nu crede in relația lui Liviu cu Delia, iar iubitul Deliei l-a numit fals pe iubitul mariei. In emisia live de pe 15 mai 2024 doamna Iuliana l-a jignit pe fiul doamnei Viorica.

Mireasa, sezon 7. Cum au aparut Antonio și Maria in online, dupa ce s-a spus pe grupuri ca s-ar fi desparțit

20:05, 11.05.2024 - Maria și Antonio și-au incantat susținatorii cu cea mai recenta apariție. Pentru ca au existat voci care au spus ca apariția lor tot mai rara in online ar fi un semn al desparțirii, cei care i-au placut pe cei doi in sezonul 7 Mireasa au fost bucuroși sa vada cum se demonsteaza astfel de speculații.

Mireasa, sezon 9. Liviu, discuție cu Ștefan despre divergențele dintre Delia și Maria: „Cine iși arata prima ghearele?”

18:25, 11.05.2024 - Dupa discuțiile tensionate despre lista de cumparaturi, unde Delia a spus ca Maria i-a taiat fructele de mare pe care intenționa sa le gateasca pentru toți concurenții, Liviu și Ștefan au avut o discuție.

Mireasa. Delia și Liviu devin tot mai serioși cu privire la relația lor. Doamna Ioana nu crede in iubirea afișata: „Prea mult și fara rost” / VIDEO

01:50, 09.04.2024 - Delia și Liviu formeaza un cuplu recent in casa Mireasa și au inceput sa se afișeze tot mai mult. Cu toate ca tinerii sunt gata sa se cunoasca cat mai bine și devin serioși, doamna Ioana nu crede in gesturile pe carele afișeaza și ii considera falși.

Mireasa. Cum se apara Liviu, dupa acuzațiile grave facute de mama Iulianei. Ce i-a spus concurentul Deliei: „Nu ma așteptam...” / VIDEO

20:20, 27.03.2024 - Iata cum se apara Liviu, dupa acuzațiile grave care i-au fost aduse in ediția trecuta a emisiunii Mireasa, la Antena Stars. Ce a spus concurentul Deliei, in urma declarațiilor facute de mama Iulianei.

Reacția președintelui CJ Calarași dupa perchezițiile DNA. Vasile Iliuța acuza ca dosarul a aparut dupa ce și-a anunțat candidatura

12:25, 22.03.2024 - Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, susține vineri, intr-o prima reacție dupa perchezițiile procurorilor DNA, ca noua ancheta a aparut la o zi dupa ce și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. El adauga ca dosarul apare in prag de alegeri.


Ce parere ai despre aceasta stire?