Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția lui Fuego, după ce Mihai Bendeac a fost uimit de succesul lui: „El mă ridica mai sus decât e cazul, pentru că eu nu mă cred un star și nici vreo vedetă”

Publicat:

De curand s-a aflat ca Mihai Bendeac este uimit de succesul impresionant pe care il are Fuego . „E foarte șmecher, jur”, a spus actorul despre artist, care a auzit declarațiile acestuia. Intr-un interviu pentru unica.ro , Fuego a declarat ca Bendeac a exagerat cu laudele și nu a exclus posibilitatea de a aparea cu el pe aceeași scena. „Te-ai vedea imparțind scena cu el la teatru?”, a fost intrebat Fuego despre o posibila colaborare cu actorul Mihai Bendeac, care a urmarit pe Youtube pe Fuego, la unul dintre concertele lui. „Mihai a avut o reacție in online cu privire la concertele mele. El ma…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Naimana și Daniele, numar pitoresc pe scena. Delia: „Sufletul meu s-a hranit”

20:55, 31.03.2024 - Naimana și Daniele sunt din Italia și și-au adus ”oițele” pe scena iUmor sa incante publicul. Ei sunt impreuna de un an și jumatate și s-au intalnit la pensiunea din munți a tinerei.

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișto”

14:50, 29.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

14:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Paul Szabo revine pe scena iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20.00. Delia: „Ești o comoara naționala, un invingator!”

17:20, 15.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok, urca pe scena iUmor, duminica, 10 martie, de la 20:00. Delia: „Va ador!”

14:30, 14.03.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cel de-al cincilea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce pe scena o noua serie de momente senzaționale, din partea celor mai talentați concurenți, iar printre aceștia se numara și Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok.

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au impacat din nou. Gestul facut de iubitul vedetei pentru a fi iertat

09:35, 12.02.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au impacat din nou, dupa cei doi s-au desparțit recent. Fiul fostului ministru al economiei a aratat dovada ca fosta prezentatoare TV l-a primit din nou in viața ei. Povestea de dragoste dintre Bianca Dragușanu și Gabi Badalau este cu nabadai. Cei doi formeaza un cuplu…


Ce parere ai despre aceasta stire?