Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția lui Cavcaliuc, după ce Procuratura a cerut CEC să permită punerea acestuia sub învinuire în dosarul „zelionka”

Publicat:

Demersul procuraturii la CEC e o confirmare ca se urmarește scoaterea mea din cursa electorala, cu orice preț. Prin acest demers ei au confirmat și ceea ce au incercat sa țina in taina – ședința secreta, la care puneau la cale cum sa imi inchida gura”, declara , dupa ce  a cerut aducerea forțata a lui Cavcaliuc pentru a-i inainta invinuirea in dosarulzelionka”.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Parchetul anunta oficial punerea sub acuzare a lui Petre Roman si Gelu-Voican Voiculescu, in dosarul Mineriadei

18:05, 25.04.2024 - Parchetul General a anuntat oficial, joi, punerea sub acuzare a fostului premier Petre Roman si a fostului vicepremier Gelu-Voican Voiculescu pentru savarsirea de infractiuni contra umanitatii, in dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Piedone a caștigat procesul prin care candidatura sa era contestata! Motivul plangerii

15:11, 22.04.2024 - In contestația depusa la Judecatoria sectorului 2, barbatul susținea ca, deși legea cere oricarui candidat la primarie sa locuiasca in raza localitații pe care vrea sa o conduca, iar Piedone nu locuiește in Capitala, ci intr-o comuna din apropiere. Mai mult, barbatul cere anularea deciziei Biroului…

Reacția unui candidat PSD cand a fost intrebat despre dosarul sau penal: 'Este in camera VAR, se analizeza daca a fost ofsaid sau fault' (video)

19:45, 12.04.2024 - Candidatul PSD la Primaria Suceava, Vasile Rimbu, a comparat vineri dosarul penal in care este trimis in judecata cu analiza VAR asupra unei faze neclare din fotbal. Aflat langa candidat, liderul PSD Marcel Ciolacu a spus ca nu sunt motive ca acesta sa nu poata candida.

Catalin Cirstoiu il provoaca la duel pe Nicușor Dan dupa reacția acestuia: 'Haideți sa discutam despre București, de ce va ascundeți?'

19:45, 10.04.2024 - Catalin Cirstoiu il provoaca pe Nicușor Dan la dezbatere. Mesajul a fost transmis pe Faacebook: Haideți sa discutam despre București, de ce va ascundeți?Candidatul Catalin Cirstoiu vrea o dezbatere fața in fața cu primarul in exercițiu, Nicușor Dan.

Nicolae Ciuca, despre reactia liderului PPE Manfred Weber la listele comune PNL-PSD: „Dumnealui a inteles demersul nostru”

15:46, 05.03.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat marti, in conferinta comuna cu presedintele PPE, Manfred Weber, despre reactia liderilor PPE la listele comune PNL-PSD la europarlamentare, ca acestia au inteles demersul si sunt tari care au incercat sa urmeze modelul, dupa alegeri.

Reactia ISJ Mures in dosarul diplomelor fictive: Perchezitiile nu vizeaza persoana juridica ISJ, ci persoane fizice

13:15, 20.02.2024 - Sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Mures, Paula-Maria Daraban, a precizat, luni, ca perchezitiile efectuate la sediul institutiei, intr-un dosar in care 11 cetateni italieni ar fi obtinut la Reghin diplome fictive de asistent medical generalist, nu au vizat persoana juridica a ISJ, ci persoane…


Ce parere ai despre aceasta stire?