Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția lui Biden la falimentele bancare: ”Cei responsabili vor fi trași la răspundere”

Publicat:

Președintele american a dat asigurari ca banii deponenților din SUA sunt in siguranța, dupa ce doua banci au fost inchise in weekend din cauza ca nu mai puteau face fața retragerilor de bani cerute de clienți.

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția lui Joe Biden dupa ce Trump a fost gasit vinovat pentru 34 de capete de acuzare: „A avut toate posibilitațile de a se apara”

23:05, 31.05.2024 - Președintele american Joe Biden a avut o prima reacție in legatura cu recenta decizie a juriului din New York de a-l gasi vinovat pe Donald Trump pentru toate cele 34 de capete de acuzare. Liderul de la Casa Alba a calificat drept „nesabuite” atacurile la adresa sistemului judiciar.

Reacția lui Joe Biden, dupa ce Curtea Penala Internaționala a cerut arestarea lui Netanyahu

22:50, 20.05.2024 - Presedintele american Joe Biden critica mandatele de arestare cerute de procurorul Curtii Penale Internationale (CPI) impotriva liderilor israelieni, spunand ca nu este posibila nicio echivalenta intre Israel si Hamas, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. „Cererea procurorului este scandaloasa”,…

Joe Biden ii cere lui Netanyahu incetarea imediata a focului, pentru prima data de la inceputul razboiului

22:15, 04.04.2024 - Președintele american Joe Biden a vorbit la telefon cu prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu și pentru prima data de la inceptul razboiului, liderul american i-a cerut premierului israelian "o incetare imediata a focului".

Biden critica aspru Israelul dupa uciderea a sapte lucratori umanitari intr-un atac israelian: „Nu este un incident izolat”

11:25, 03.04.2024 - Presedintele american Joe Biden a criticat aspru marti Israelul dupa ce sapte colaboratori ai organizatiei nonguvernamentale americane World Central Kitchen (WCK) au fost ucisi in Fasia Gaza intr-un atac al fortelor israeliene, relateaza dpa.

Zelenski avertizeaza: „Daca Ucraina cade, Putin va imparti lumea”

18:25, 30.03.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a avertizat, intr-un interviu acordat cotidianului american The Washington Post, ca fara ajutorul militar american, blocat in Congres, Ucraina va trebui sa ”dea inapoi” in fata Rusiei, relateaza News.ro."Daca nu exista o sustinere americana, asta inseamna…

VIDEO Biden il acuza pe Putin dupa atacul terorist: 'E un macelar!'

00:00, 28.03.2024 - Președintele american Joe Biden il numește pe președintele rus Vladimir Putin, pentru a doua oara, drept un „macelar”. Reacția apare in contextul in care unele voci critice din Rusia suspecteaza ca FSB se afla in spatele atacului terorist din mallul Crocus. "Sunt atat de multe lucruri importante…

Cat ar putea costa reconstrucția podului din Baltimore. Biden promite ca va „muta cerul și pamantul” pentru a redeschide portul

07:05, 27.03.2024 - Președintele american Joe Biden promite ca va „muta cerul și pamantul” pentru a redeschide „unul dintre cele mai mari centre de transport maritim din SUA” prin reconstruirea podului prabușit din Baltimore, despre care experții spun ca ar putea costa peste 600 de milioane de dolari, scrie Sky News.

Reacția lui Vasile Iliuta, presedintele CJ Calarasi, dupa perchezitiile DNA: „Am predat documente care ar fi putut fi trimise prin corespondența”

12:35, 22.03.2024 - Liderul CJ Calarasi, Vasile Iliuta, a transmis vineri, 22 martie, pe Facebook, intr-o prima reacție dupa perchezitiile de joi, 21 martie, ale DNA la sediul institutiei pe care o conduce, ca descinderile au venit la numai o zi dupa ce și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat, susținand totuși ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?