Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția Loredanei după ce s-a spus că fiica sa are deja operații estetice. Adevărul despre chipul tinerei

Publicat:

Loredana și fiica ei sunt de nedesparțit, cele doua au o relație foarte buna, iar pe deasupra asemanarea dintre ele este izbitoare. De curand, tanara in varsta de 23 de ani a fost protagonista unui pictorial spectaculos, insa reacțiile nu au incetat sa apara. Fanii din mediul virtual o acuza ca și-a facut operații estetice, dar raspunsul a venit imediat din partea Loredanei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata Gabriela Lucuțar, Regina Intunericului de la Chefi la cuțite, inainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut

19:25, 01.05.2024 - Pe Gabriela Lucuțar (Regina Intunericului) am putut s-o cunoaștem mai bine in sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite. Fanii au putut descoperi cum arata aceasta inainte de intervențiile estetice.

Star Matinal. O influencerița a murit la varsta de 30 de ani, din cauza unei operații estetice. Și-a dorit o schimbare, dar a platit frumusețea cu prețul vieții / VIDEO

08:35, 26.03.2024 - Un nou caz cutremurator. A platit frumusețea cu prețul vieții. O tanara influencerița a murit la doar 30 de ani, dupa ce a apelat la ajutorul medicului estetician pentru o operație de liposucție.

Dismorfia Snapchat: Oamenii au ajuns sa iși faca operații estetice pentru a arata ca in fotografiile filtrate

15:35, 17.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Boston au descoperit o legatura intre utilizarea social media și procedurile cosmetice. Ca urmare a „culturii selfie”, utilizatorii dezvolta „dismorfia Snapchat” și cauta proceduri pentru a arata ca in imaginile filtrate cu ei inșiși, potrivit unui nou studiu.

Codin Maticiuc, adevarul despre educația dura pe care a primit-o din partea parinții lui. Cum a fost pedepsit. „N-au reușit niciodata”

15:30, 06.03.2024 - Codin Maticiuc, in varsta de 43 de ani, era numit in trecut „Crai de Dorobanți”, fiind unul dintre „rasfațații” showbiz-ului. Intre timp, actorul a devenit tata și este un fmilist convins. Deși multa lume crede ca Maticiuc a avut „lumea la picioare” inca din copilarie, afaceristul a dezvaluit ca lucrurile…

Cu ce se ocupa Elena Boncea, fiica Loredanei. Tanara nu a moștenit pasiunea pentru muzica de la mama ei

11:35, 21.02.2024 - Loredana este o artista celebra și apreciata de o mulțime de fani, insa puțini sunt cei care știu ca aceasta are o fiica superba ce nu a moștenit pasiunea pentru muzica de la mama ei. La 25 de ani, Elena Boncea are o profesie neașteptata.

Prodanca. Punct și de la capat. Are sau nu Sarah Dumitrescu operații estetice? Anamaria Prodan a spus adevarul: „Sunt pentru chestiile mici care repara” / VIDEO

16:30, 18.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, s-a aflat adevarul despre intervențiile estetice pe care le are fiica cea mica a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu. A apelat sau nu tanara sportiva de performanța la astfel de proceduri? Anamaria Prodan a spus adevarul!


Ce parere ai despre aceasta stire?