Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răzvan Tincu, atac virulent către Sebastian Colțescu: 'O prestație jalnică! A stricat meciul'

Publicat:

, fundașul echipei , a catalogat prestația arbitrului Sebastian Colțescu din meciul cu FC Viitorul, de luni, scor 4-1, drept una jalnica.

"O prestație jalnica a domnului Colțescu, nu știu al catelea meci il strica. Pentru fiecare contact dadea cartonaș galben. A reușit sa strice un meci din care cred ca puteam obține mai mult. Primul galben mi-l asum. In schimb, la al doilea, am vrut sa sar la cap, dar in momentul cand sari la cap, e normal ca din inerție sa mi se desprinda brațele de corp. Nu am vrut sa-mi lovesc adversarul.

Citește și: ,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Cojocaru arbitreaza meciul Farul – Sepsi, din play-off

13:25, 02.05.2024 - Arbitrul Adrian Viorel Cojocaru va conduce la centru partida Farul Constanta – Sepsi Sfantu Gheorghe, care se va disputa, vineri, in etapa a opta a play-off-ului Superligii.Cojocaru va fi ajutat la cele doua linii de Mircea Mihail Grigoriu si Florian Alexandru Visan.

Anunțul facut de Gigi Becali la miezul nopții dupa gafa lui Tarnovanu din meciul Sepsi-FCSB: „Cum sa ieși așa? Ai doi metri. Inseamna ca nu vede bine”

12:50, 25.04.2024 - FCSB a ratat șansa de a deveni campioana miercuri seara, dupa ce a obținut doar o remiza in deplasare, la Sepsi Sfantu Gheorghe. O gafa a portarulului lui GSP, Ștefan Tarnovanu, l-a iritat pe Becali.

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs Sepsi – Giuleștenii cauta prima victorie / Echipele de start

19:51, 15.04.2024 - Ajunsa pe locul al cincilea al clasamentului din play-off-ul SuperLigii, Rapid cauta prima victorie dupa trei partide in confruntarea cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este transmis LiveBlog pe HotNews.ro.

Scandal la CFR - FCSB » Colțescu i-a aratat cartonașul roșu

23:15, 14.04.2024 - CFR Cluj - FCSB 0-1. Meciul s-a terminat cu un scandal general langa banca celor de la FCSB. Aly Abeid a vazut cartonașul roșu de la Sebastian Colțescu. Pe final, in ultimul minut al prelungirilor, Abeid l-a lovit pe Octavian popescu pe margine terenului, jucatorul de la FCSB fiind in afara terenului.…

Iordanescu, clarificari despre viitorul la naționala: „Eu va asigur de un singur lucru”

14:15, 21.03.2024 - Selecționerul Edi Iordanescu a vorbit despre viitorul lui pe banca naționalei Romaniei. Contractul lui cu FRF expira in vara, dupa EURO 2024. Romania - Irlanda de Nord are loc vineri, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la transmis pe Prima TVColumbia - Romania, al doilea amical al naționalei, se…

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Sepsi Sfantu Gheorghe (Ora 21:00) – Roș-albaștrii au șansa distanțarii / Echipele de start

20:40, 17.03.2024 - Dupa ce Rapid și CFR Cluj s-au incurcat in prima etapa din play-off-ul SuperLigii, FCSB are șansa sa se distanțeze la șapte puncte de locul secund in partida cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este LiveBlog pe HotNews.ro.

Eduard Florescu prezinta scuze dupa iesirea nervoasa de la meciul cu Sepsi: Imi asum consecintele gestului meu

14:15, 01.03.2024 - Fotbalistul echipei FC Botosani, Eduard Florescu, a prezentat scuze, vineri, intr-un comunicat postat de club in social media, pentru iesirea “mai putin eleganta” de la meciul cu Sepsi Sfantu Gheorghe, potrivit news.ro. "Doresc sa imi exprim public regretul fata de gestul pe care l-am facut la iesirea…

Situație incredibila » Echipa din coada Superligii, cu 2 milioane de euro datorii, cu charterul in deplasare!

10:46, 26.02.2024 - In ciuda problemelor financiare serioase cu care se confrunta Politehnica Iași, conducerea clubului continua sa ofere condiții de top echipei antrenate de Leo Grozavu. FCU Craiova - Poli Iași, in etapa #28 din Superliga, se joaca pe 27 februarie, de la ora 16:15. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat…


Ce parere ai despre aceasta stire?