Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răzvan Raț a uitat de bunele maniere în fața prietenilor. Cum a fost surprins fotbalistul la restaurant / PAPARAZZI

Publicat:

Chiar daca este cunoscut pentru performanțele sale sportive, Razvan Raț mai are și unele scapari in public. Fotbalistul a ieșit cu prietenii la un restaurant de lux din Capitala, insa nu a mai ținut cont de bunele maniere. .ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe urmele sportivului și au surprins imagini de senzație cu acesta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un italian, surprins de ce a vazut la semafor in Romania. A inceput sa numerele mașinile de lux din coloana

17:10, 18.04.2024 - Un italian a fost surprins de ceea ce a vazut pe o strada din Capitala. Barbatul, cunoscut deja pe rețelele sociale a devenit, a devenit viral cu un clip filmat la semafor. Ce i-a atras atenția.

Milionar la 23 de ani, Selly iși face singur treburile! Ce a cumparat celebrul vlogger de la o farmacie / PAPARAZZI

23:35, 23.03.2024 - Selly prefera simplitatea, chiar daca are milioane de euro! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” celebrului vlogger și l-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare cu tanarul. Iata ce a cumparat de la o farmacie din Capitala!

Alexandru Dobrescu, surprins cu o femeie superba! Fostul iubit al Cristinei Cioran a uitat de actrița? / PAPARAZZI

22:55, 20.03.2024 - Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui Alexandru Dobrescu și l-au surprins cu o femeie superba. Fostul iubit al Cristinei Cioran a dat-o uitarii pe vedeta și și-a refacut viața? Iata ce imagini avem cu fostul partener de viața al celebrei actrițe!

Speak poate sa fie mandru de iubita lui! Cat de bine arata Cristina Ștefania in ținute sport / PAPARAZZI

22:46, 13.03.2024 - Speak poate sa fie mandru de iubita lui! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” vedetei și au surprins-o in ipostaze de senzație. Artista a fost vazuta in Capitala. Iata cat de bine arata celebra cantareața in ținute sport!

Bogdan Stancu s-a retras din fotbal, iar acum are tot timpul din lume pentru cele mai importante persoane din viața lui. Alaturi de cine a fost surprins fostul jucator / PAPARAZZI

22:55, 11.03.2024 - Bogdan Stancu s-a retras din fotbal, iar acum are tot timpul din lume pentru cele mai importante persoane din viața lui. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze rare și de senzație. Iata alaturi de cine a fost surprins…

Costel Constanda, apariție rara! Din ce mașina a coborat afaceristul, inainte de a merge la un restaurant exclusivist / PAPARAZZI

23:00, 19.02.2024 - Costel Constanda a avut o apariție rara! Din ce mașina a coborat afaceristul roman, inainte de a merge la un restaurant exclusivist. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație.

Dan Nicorescu a uitat de bunele maniere! Cum se comporta milionarul la o intalnire / FOTO

23:40, 12.02.2024 - Dan Nicorescu a uitat de bunele maniere! Cum s-a comportat milionarul cu partenera sa la restaurant, dar și cine l-a insoțit pe acesta la masa. Barbatul și-a asortat ținuta cu preferințele culinare.

Atacantul francez propus lui Dinamo, prima reacție pentru GSP.ro: „Un nume uriaș, oricine ar dori. Mi-a placut in Romania, aș vrea sa ma intorc in viitor”

16:05, 31.01.2024 - Jordan Gele, 31 de ani, ex-Șelimbar, fost adversar al ”cainilor”, a fost recomandat lui Dinamo, clubul din Capitala trebuie sa decida daca va trata pentru transfer. Fotbalistul a marturisit ca este dispus sa ia in calcul eventuala oportunitate. Dinamo cauta atacanți. Este tema inceputului de an la gruparea…


Ce parere ai despre aceasta stire?