Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răzvan Ciobanu a trimis un mesaj înainte de accidentul mortal. „M-am pierdut”

Publicat:

Noi detalii apar in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. Creatorul de moda a vrut sa-i trimita un mesaj unui prieten, dupa ce și-ar fi dat seama ca nu era pe drumul bun. Apropiații spun ca Razvan Ciobanu incerca sa ajunga pe pentru a ajunge la București, insa ar fi greșit drumul. Surse din randul Poliției susțin ca Razvan Ciobanu ar fi scris un mesaj unui prieten chiar inainte de accident, dupa cum reiese din telefonul descoperit de anchetatori in mașina. „M-am pierdut in p#!a mea! Nu știu unde sunt”, susțin sursele citate de Huff.ro.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drama pe drumurile din Romania. Parintii Parintelui Nicolae Zaharia au murit intr-un accident de masina

11:56, 07.05.2024 - Din pacate, minivacanta din perioada 1 Mai + Paste a fost presarata cu grave accidente de masina, in mai multe zone din tara. O adevarata drama de familie a avut loc la Onesti, acolo unde tatal si mama Parintelui Nicolae Zaharia au decedat. Masina a intrat intr-un stalp Tatal Parintelui Nicolae Zaharia…

SUA. O masina a intrat cu viteza in gardul Casei Albe. Soferul a murit

16:50, 05.05.2024 - O masina care circula cu viteza mare s-a izbit sambata, 4 mai, de un grilaj din perimetrul de securitate din jurul Casei Albe la Washington, iar soferul a decedat, fara ca acest eveniment sa fi constituit o amenintare, dupa cum au anuntat serviciile secrete americane, citate de AFP.

Sonia a murit la doar 19 ani in mașina primita cadou de ziua ei de la parinți

13:00, 01.05.2024 - Avea doar 19 ani, insa destinul i-a fost curmat intr-un accident cumplit pe drumul national 6. Sonia isi luase permisul de conducere in urma cu un an, insa, desi era incepatoare, grabita sa ajunga acasa, fata a ignorat limita legala de viteza. Decizia i-a fost fatala. Soferita a pierdut brusc controlul…

Familia lui Florin, tanarul mort in accidentul din Constanța, impietrita de durere. Baiatul nu obișnuia sa conduca cu viteza: ”El era aruncat din masina”

23:40, 28.04.2024 - Florin s-a stins fulgerator din viața, de ziua lui de nume. Tanarul avea doar 21 de ani și o familie care il aștepta acasa. Cu toții sunt impietriți de durere și nu le vine sa creada ce s-a intamplat. Florin nu ar fi obșinuit sa conduca cu viteza.

Accident mortal in Brașov. Un motociclist s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina

17:16, 30.03.2024 - Un acicdent ingrozitor s-a produs, in urma cu cateva ore, in Brașov. Un motociclist și-a gasit sfarșitul, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina. Tragedia s-a produs pe DN73A, sambata dupa-amiaza. Traficul a fost restricționat.

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Grav accident pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce o mașina s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat 

17:06, 16.03.2024 - Un accident grav a avut loc pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat.

Matei Vlad Pascu, judecat pentru accidentul de la 2 Mai. Doi tineri au murit! Azi, primul termen la Judecatoria Mangalia (GALERIE FOTO+VIDEO)

08:55, 22.02.2024 - Matei Vlad Pascu, din Bucuresti, acuzat de producerea accidentului de la 2 Mai, din judetul Constanta, din 19 august 2023, soldat cu decesul a doi tineri si ranirea altor trei, ajunge astazi, 22 februarie 2024, in fata magistratilor de la Judecatoria Mangalia unde are loc primul termen din dosar.La…


Ce parere ai despre aceasta stire?