Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Războiul Prigoană - Bahmu, episodul N: Vesela şi jucăriile, pe inventar

Publicat:

Cea de-a patra despartire oficiala dintre si nu are nimic diferit de anterioarele. Cei doi soti sunt spectaculosi, uneori ridicoli.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adriana Bahmuțeanu, din vacanța direct la perfuzii. Ce a pațit vedeta: „Noroc ca am un soț care ma susține!”

13:40, 21.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a ingrijorat urmaritorii, dupa ce a postat pe rețelele de socializare o imagine cu perfuzia in mana. Ulterior, fosta soție a lui Silviu Prigoana a oferit mai multe detalii.

Adriana Bahmuțeanu, despre momentul cand l-a prins pe Silviu Prigoana cu amanta. „Mi s-a facut mila de ea. Era o femeie atat de terminata și pe dinauntru, și pe dinafara”

20:05, 15.05.2024 - Povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana a ținut vreme de ani de zile ocupate primele pagini ale ziarelor. Nenumarate desparțiri și impacari se iveau mereu, pana cand ultimul divorț a fost și cel definitiv, noteaza click.ro. Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost prezenta in podcastul…

Adriana Bahmuțeanu, adevarul despre neințelegerile cu Silviu Prigoana. Motivul de la care porneau toate certurile

17:11, 15.05.2024 - Povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana a ținut vreme de ani de zile ocupate primele pagini ale ziarelor. Nenumarate desparțiri și impacari se iveau mereu, pana cand ultimul divorț a fost și cel definitiv, noteaza click.ro. Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost prezenta in podcastul…

Episodul care l-a influențat major pe Vladimir Putin: adevarata strategie a 'țarului' de la Kremlin

15:21, 02.04.2024 - Cand Zidul Berlinului a cazut, Vladimir Putin se afla in Germania de Est, lucrand pentru KGB. In memoriile lui publicate in 2000 Putin iși amintește ca a solicitat atunci unei unitați a Armatei Roșii din apropiere sa protejeze sediul KGB-ului din Dresda. Raspunsul pe care l-a primit l-a șocat: „Nu putem…

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, din centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

18:00, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, in centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

17:26, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Hidra atacata – Ce spun artistii locali despre episodul jenant de la Iasi? Ce trebuie sa faci cand o opera de arta nu iti place?

12:40, 24.02.2024 - Imagini jenante au pus in ultimele zile orasul, asa-numita „Cetate a Culturii”, in posturi delicate, de ridiculizare chiar in anumite medii, dupa ce o opera de arta din oras a fost atacata de cateva pensionare, femei acum acuzate de vandalizare de oamenii legii. Evenimentul a adus insa in discutie opinii…


Ce parere ai despre aceasta stire?