Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Războiul a ajuns în curtea lui Putin. Grupările armate ruseşti care luptă alături de soldații ucraineni

Publicat:

Incursiunea unitatilor de sabotori in regiunea rusa Belgorod, actiune revendicata de doua grupari armate rusesti anti-Kremlin, a adus in prim-plan rolul voluntarilor rusi care lupta de partea ucraineana, scrie EFE

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intarzierile Vestului a trimite arme il ajuta pe Putin sa caștige razboiul din Ucraina. Trupele Kievului iși pierd spiritul de lupta necesar pentru a invinge

14:25, 18.04.2024 - Intrebați un soldat ucrainean daca mai crede ca Occidentul va sta alaturi de Kiev "atat timp cat va fi nevoie". Aceasta promisiune suna a gol cand au trecut patru saptamani de cand unitatea sa de artilerie a avut ultima data un obuz de tras, așa cum s-a plans un militar de pe front.

Soldații ucraineni spun ca dronele rusești au devenit periculoase pe campul de lupta

16:20, 17.03.2024 - Un soldat ucrainean din cadrul Brigazii separate 58 a declarat pentru Kyiv Post ca Rusia folosește in mod activ drone FPV cu vedere pe timp de noapte in direcția Vuhledar, in regiunea Donețk din estul Ucrainei, relateaza Insider.

Putin, in dificultate in doua regiuni de langa Ucraina. Lupte intense in Kursk și explozii la Belgorod

14:45, 14.03.2024 - Lupte intense aveau loc joi in Kursk intre Forțele Armate ale Rusiei si combatanti locali anti-Kremlin deși Ministerul Apararii de la Moscova susținea inca de marți dimineața ca a respins o incursiune in aceasta regiune situata la granița cu Ucraina.

Planul gruparilor paramilitare anti-Putin dupa incursiunile in regiunile rusești de granița: „Un moment de cotitura al mișcarii de rezistența”

20:01, 13.03.2024 - Incursiunile armate recente in regiunile rusești de granița Belgorod și Kursk „marcheaza un punct de cotitura pentru mișcarea de rezistența” a gruparilor paramilitare rusești anti-Putin al caror țel este distrugerea regimului de la Kremlin, a spue purtatorul de cuvant al Legiunii Libertate Rusiei.

Grupari anti – Kremlin au comis atacuri in regiuni de granița ale Rusiei

13:55, 12.03.2024 - Membrii unor grupari din Rusia care contesta regimul Putin au comis atacuri in regiuni ale Rusiei aflate la granița cu Ucraina. Aceasta informație este transmisa, in ziua de 12 martie 2024, de publicația independenta Moscow Times. Atacurile s-ar fi produs, in dimineața de 12 martie, in regiunile Belgorod…

Lituania ar trimite trupe in Ucraina doar pentru a-i ajuta pe soldații ucraineni sa se antreneze: „Nu ne-am lupta cu rușii”

20:10, 27.02.2024 - Lituania nu se opune in mod fundamental ideii de desfasurare de trupe terestre occidentale in Ucraina, a declarat marti ministrul Apararii, Arvydas Anusauskas, citat de agentia DPA, citata de Agerpres.

'Romanii sunt ingerii nostri pazitori' - Ambasadoarea SUA in Romania lauda Guvernul și societatea civila

07:50, 24.02.2024 - Ambasadoarea SUA la Bucuresti Kathleen Kavalec a afirmat, vineri, ca Guvernul Romaniei si partenerii din societatea civila merita o apreciere speciala pentru angajamentul lor continuu fata de protectia si asistenta oferita refugiatilor din Ucraina. „In urma cu doi ani, Rusia a inceput un razboi neprovocat…

Rusia amenința cu un razboi nuclear. Ce țari sunt vizate daca pierd razboiul din Ucraina

15:55, 19.02.2024 - Campania Rusiei din Ucraina a ajuns iar intr-un impas, iar cancelariile europene tot pun presiuni pe Kremlin, in ideea de a inceta razboiul. Pe de alta parte, apropiații lui Putin fac din nou declarații beligerante, amenințand cu un potențial razboi nuclear.


Ce parere ai despre aceasta stire?