Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în Ucraina, ziua 700. Un avion rusesc s-a prăbuşit lângă oraşul Belgorod din Rusia

Publicat:
Război în Ucraina, ziua 700. Un avion rusesc s-a prăbuşit lângă oraşul Belgorod din Rusia

Razboi in Ucraina, ziua 700. Un avion militar rusesc s-a prabusit langa orasul Belgorod din Rusia, iar agentiil de presa de stat de la Moscova au anuntat ca la bordul acestuia s-ar fi aflat 65 de prizonieri ucraineni.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol si foto: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Rubini” pentru propaganda rusa

00:10, 23.04.2024 - In plin razboi de agresiune dus de Rusia in Ucraina, in plin razboi informational dus tot de Rusia implicit in Romania, un regizor, preot ortodox din Oradea, cere atentie – si o primeste – la Festivalul International de Film de la Moscova. Sustinand apoi, cu o candoare mimata, ca el face arta, nu politica…

Razboi in Ucraina, ziua 775: Rusia anunta ca a distrus 15 drone ucrainene deasupra regiunilor sale de frontiera

07:00, 08.04.2024 - UPDATE:Rusia a anuntat, duminica, ca a distrus 15 drone ucrainene deasupra regiunilor sale de frontiera Belgorod si Briansk.Regiunile sunt in mod regulat tinta atacurilor din partea Kievului. Ministerul rus al Apararii a precizat ca 12 dintre drone au fost distruse deasupra regiunii Belgorod. 

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Consiliul lui Kirill a emis un „ordin” care spune ca Rusia este intr-un „razboi sfant”, care apara lumea de „Occidentul satanist”

15:00, 28.03.2024 - Participanții la Consiliul Popular Rus prezidat de Patriarhul Kirill au adoptat un „ordin” in care au descris invazia rusa din Ucraina drept un „razboi sfant”, prin care Moscova apara lumea de „Occidentul cazut in Satanism”.

Polonia, in alerta: un avion rusesc a ajuns in spațiul aerian al țarii. Atac masiv cu drone și rachete asupra Ucrainei

11:45, 24.03.2024 - Reprezentanții militari polonezi au acuzat chiar ca una dintre rachetele rusești a patruns in apropierea regiunii Lublin, și a ramas acolo aproximativ un minut. Intre timp, Kievul a fost zguduit de mai multe explozii dupa ce Rusia a lansat un val de atacuri aeriene. De altfel, toata Ucraina a fost plasata…

Kremlinul afirma pentru prima oara ca Rusia se afla in ”stare de razboi” in Ucraina

13:35, 22.03.2024 - Rusia se afla in ”stare de razboi” in Ucraina, declara – pentru prima oara de la inceputul conflictului, in februarie 2022 – un purtator de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, intr-un interviu acordat site-ului rus aif.ru, citat de agentia oficiala rusa de presa Tass. ”Ne aflam in stare de razboi.…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Rusia și Ucraina s-au bombardat reciproc. Crater gigantic provocat de o racheta ruseasca cazuta langa Kiev

14:35, 15.02.2024 - Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata si 18 au fost ranite in orașul rus Belgorod, intr-un bombardament pe care Moscova il imputa Kievului, a anuntat joi guvernatorul acestei regiuni situate la granița cu Ucraina. De partea cealalta, și Ucraina a fost ținta unui nou val de rachete rusești, dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?