Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Neonaziștii ruși participă la „denazificarea” Ucrainei

Publicat:

Cel puțin doua grupari neonaziste ruse lupta de partea Moscovei in Ucraina, punand sub semnul intrebarii justificarea lui de a „denazifica” țara vecina, relateaza saptamanalul german , citand un raport confidențial al serviciilor de informații. Documentul impartașit ministerelor germane de catre serviciul de informații BND nu ofera numarul luptatorilor de extrema dreapta, […] The post RAZBOI IN UCRAINA. Neonaziștii ruși participa la „denazificareaUcrainei first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Documentul intern care expune razboiul hibrid al Rusiei impotriva Occidentului. Scopul lui Vladimir Putin: „sa scoata SUA din joc” și „sa distruga NATO”

14:00, 19.04.2024 - Un document intern prezentat angajaților din Ministerul rus de Externe la cateva zile de la promulgarea ultimului concept de politica externa al Moscovei și obținut de Washington Post (WaPo) releva direcțiile razboiului hibrid al Rusiei impotriva Occidentului.Planurile Ministerului rus de ExterneMinisterul…

Lukasenko se plange la Putin

09:30, 12.04.2024 - Liderul autoritar din Belarus, Aleksandr Lukasenko, s-a plans la intalnirea sa de joi cu omologul sau rus Vladimir Putin de amenintarea la care ar fi expusa tara sa din partea Occidentului, relateaza vineri dpa. „Situatia este dificila. Ceea ce ma ingrijoreaza cel mai mult este pozitia conducerii poloneze”,…

Volodimir Zelenski l-a atacat dur pe Vladimir Putin: „O creatura bolnava și cinica. A vorbit din nou cu el insuși și a fost televizat din nou”

08:00, 26.03.2024 - Volodimir Zelenski a respins acuzațiile președintelui rus Vladimir Putin cu privire la implicarea Ucrainei in atacul terorist din regiunea Moscovei. Intr-un mesaj transmis luni seara tarziu de site-ul oficial al președintelui ucrainean, acesta il numește pe liderul de la Kremlin „o creatura bolnava…

Serviciul de informații militare al Ucrainei: Atacul armat din Moscova este „o operatiune planificata de serviciile speciale ale Kremlinului”

13:10, 24.03.2024 - Serviciul de informatii militare al Ucrainei (GUR) a atribuit masacrul de vineri din centru comercial de la periferia Moscovei unei „operatiuni planificate de serviciile speciale ale Kremlinului” cu scopul de „a discredita Ucraina si intreaga lume libera”, informeaza EFE, citata de presa romana .

„Nu aveți nicio indoiala: aceasta este o slujba pe viața”. Cum reușește Vladimir Putin sa continue sa caștige alegerile din Rusia (analiza Reuters)

22:45, 15.03.2024 - Intr-o Rusie aflata in razboi, exista un singur candidat adevarat și un singur caștigator: Vladimir Putin, scrie vineri Reuters, intr-o analiza in care incearca sa explicele motivele din cauza carora liderul de la Kremlin reușește sa caștige, pe banda rulanta, alegerile din țara.In timp ce rușii au…

Ucraina urmeaza exemplul Rusiei - Proiect pentru scutirea de pedeapsa a deținuților care merg la razboi

00:31, 14.03.2024 - Un proiect de lege a fost inaintat in Rada Suprema a Ucrainei, care propune ca deținuții sa fie scutiți de executarea pedepsei in cazul se inroleaza voluntar in serviciul militar, noteaza RBC Ucraina. Potrivit denumirii proiectului de lege, deținuții care sunt de acord sa se supuna serviciului militar…

Vladimir Putin, discurs dupa doi ani de razboi in Ucraina. „Occidentul vrea sa faca in Rusia tot ce au facut in alte parți ale lumii”

11:35, 29.02.2024 - Președintele rus, Vladimir Putin, a ținut un discurs in fața Camerelor reunite ale Parlamentului de la Moscova, marcand doi ani de razboi de agresiune și anexare teritoriala purtat de trupele Moscovei in Ucraina.

Ucraina nu are date ca Transnistria va cere unirea cu Rusia 

22:30, 22.02.2024 - Potrivit Direcției Principale de Informații a Ministerului Apararii al Ucrainei, deputații Transnistriei nu intenționeaza sa ceara președintelui rus Vladimir Putin unirea cu Rusia, pe 28 februarie, informeaza publicația Ukrainska Pravda.


Ce parere ai despre aceasta stire?