Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în Israel, ziua 30: Aripa armată a facțiunii militante palestiniene: "Peste 60 de ostatici, dați dispăruți din cauza atacurilor aeriene israeliene"

Publicat:

Razboi in Israel, ziua 30. Aripa armata a facțiunii militante palestiniene Hamas a declarat sambata ca peste 60 de ostatici sunt dați disparuți din cauza loviturilor aeriene israeliene asupra Gaza, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lupte crancene in apropierea Spitalului Al Shifa din Gaza. Israelul spune ca 170 de barbati inarmati au fost ucisi

18:16, 23.03.2024 - Lupte crancene in apropierea Spitalului Al Shifa din Gaza. Israelul spune ca 170 de barbati inarmati au fost ucisiLuptele continua, sambata, in jurul principalului spital din Gaza, unde Israelul afirma ca a ucis, pana acum, peste 170 de barbati inarmati intr-un amplu atac, despre care Ministerul…

VIDEO - Israelul a lovit orasul libanez Baalbek și centre Hamas din Valea Beqaa

19:05, 26.02.2024 - Cel putin doua raiduri israeliene simultane au lovit luni zona din jurul orasului libanez Baalbek, au declarat doua surse ale securitatii pentru agentia de presa Reuters - acesta fiind primul bombardament in estul Libanului, de la izbucnirea conflictului din Fasia Gaza, potrivit Rador Radio Romania.…

VIDEO - Israelul a lovit cu rachete un cartier de lux din Damasc

10:15, 21.02.2024 - Mai multe rachete israeliene au lovit miercuri cartierul Kafr Soussa din capitala siriana, Damasc, potrivit presei de stat siriene, scrie Reuters, citat de Rador Radio Romania. In aceasta zona se afla sediile mai multor agentii de securitate. Luna trecuta, lovituri israeliene au vizat un cartier…

Israelul spune ca Hamas a ținut ostatici in cel mai mare spital din sudul Fașiei Gaza: „Ar putea exista și cadavre acolo”

20:00, 15.02.2024 - Armata israeliana a declarat joi ca detine „informatii credibile”, potrivit carora ostatici rapiti de Hamas au fost tinuti in cel mai mare spital din sudul Fasiei Gaza, scena unor lupte intense in ultimele saptamani, relateaza France Presse, citata de Agerpres.

(VIDEO) Atacurile aeriene israeliene au ucis peste 100 de persoane in Rafah

12:31, 12.02.2024 - Zeci de oameni, inclusiv copii, au fost uciși in timp ce atacurile aeriene israeliene „extrem de intense” au lovit luni in mai multe locații in Rafah. Hamas a condamnat luni ceea ce a numit un „masacrul oribil” al Israelului impotriva civililor din Rafah. Armata israeliana a confirmat ca a efectuat…

Hamas susține ca doi ostatici au fost ucisi in urma atacurilor israeliene din Gaza

17:21, 11.02.2024 - Loviturile israeliene asupra Fasiei Gaza din ultimele 96 de ore au ucis doi ostatici israelieni si au ranit grav alte opt persoane, a declarat duminica aripa armata a Hamas, Brigazile Al Qassam, intr-o postare pe canalul de Telegram al gruparii, relateaza Reuters.

Armata israeliana sustine ca a atacat peste 50 de tinte Hezbollah in Siria si 3.400 in Liban incepand din octombrie

22:05, 03.02.2024 - Armata israeliana a sustinut sambata ca a atacat peste 50 de tinte legate de Hezbollah in Siria de la inceputul razboiului in octombrie impotriva miscarii islamiste palestiniene Hamas in Fasia Gaza, relateaza AFP si Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?