Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răsturnare de situație: s-au ÎMPOTMOLIT negocierile între PLUS și USR/SURSE

Publicat:

Decizia finala referitoare la o lista comuna USR-PLUS la alegerile europarlamentare ar putea fi amanata pentru saptamana viitoare din cauza ca nu exista inca un acord cu privire la ponderea candidaților din partea celor doua partide, au declarat surse politice.

Citește și: SURSE - , un alt fost premier PSD ar trece in barca lui Victor Ponta

Negocierile intre USR și PLUS au loc joi, urmand ca USR sa aiba sambata o ședința a unde vor fi discuții despre candidaturile pe liste comune la europarlamentare.

Cu toate ca o decizie in acest sens…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Detalii șocante in cazul mortii misterioase a mezzosopranei Maria Macsim Nicoara din Iasi! Rasturnare de situație, la patru ani de la decesul artistei

17:10, 20.04.2024 - Intr-un moment de rasturnare șocant, investigația asupra morții misterioase a mezzosopranei Maria Macsim Nicoara din Iași cunoaște o noua turnura, patru ani mai tarziu. Detaliile tulburatoare au ieșit la iveala.

Se pregatește o rasturnare totala de situație in coaliție: PSD și PNL negociaza un plan de amploare (Surse)

14:15, 16.04.2024 - In cadrul coaliției PSD-PNL este agitație mare, in special din cauza candidatului la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu. Acesta ”nu livreaza” și nici nu crește in sondaje, ceea ce ii determina pe liderii celor doua partide sa caute soluții alternative.

VIDEO – Știri pe surse: Rasturnare de situație – PSD și PNL nu mai susțin un candidat comun pentru Primaria Bacau

15:20, 01.04.2024 - Publicația Știri pe Surse scrie despre situația de la Bacau, unde, inițial, PSD și PNL ar fi decis sa susțina un candidat comun la Primaria Bacaului, pe Valentin Ivancea, asta pentru ca in prezent USR are primarul la Bacau, prin Lucian Stanciu Viziteu. Intre timp, cei de la PSD și PNL n-au ajuns la…

Candidați comuni PSD-PNL la sectoarele 1, 2 și 5. Mihai Tudose, dechiderea de lista la europarlamentare. SURSE

14:25, 25.03.2024 - Liderii PSD și PNL au stabilit sa mearga pe candidaturi comune pentru conducerea mai multor sectoare din București, dar și in cazul primariilor și șefiilor de Consilii Județene din alte orașe aflate acum sub conducerea USR, potrivit unor surse din conducerile celor doua partide.

Rasturnare de situație. Ramona Chiriac se retrage de pe lista PSD-PNL la euruparlamentare SURSE

16:36, 21.03.2024 - Ramona Chiriac se retrage din cursa pentru europarlamentare, dupa ce intre aceasta și liderii de la conducerea PSD ar fi avut loc un schimb de replici, exact inainte de validarea candidaților social-democrați.

Surse: Nume surpriza in lista comuna PSD-PNL pentru europarlamentare

19:25, 26.02.2024 - Surse politice au dezvaluit ca un independent ar putea deschide lista comuna de candidați pentru alegerile europarlamentare din iunie 2024, iar printre variantele vehiculate se numara Ramona Chiriac, care a fost anterior ofertata de PSD și a refuzat, dar

Rasturnare de situație in Germania: s-a impotmolit marele plan al industriei

12:16, 17.02.2024 - Guvernul german va aloca doar 4 miliarde de euro pentru subventii in vederea sprijinirii firmelor consumatoare de energie care trec la productia ecologica, a declarat vineri o sursa guvernamentala, pentru Reuters. Inițial, planul Germaniei era unul de 60 de miliarde de euro, dar Curtea Constituționala…


Ce parere ai despre aceasta stire?