Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răsbunarea pământului

Publicat:

„Fara maiestrie, inspiratia este o simpla trestie scuturata de vant." () Simti instantaneu o atractie ponderata, dar inexplicabila pentru acest domn. Inalt, trupes, cu o privire serioasa, dar cu o caldura care nu dogoreste, dar te invita sa zabovesti cu curiozitate in mintea pe care o lasa sa se intrevada. Te astepti sa aiba o voce grava si tunatoare, dar cand iti vorbeste cuvintele curg pe acelasi ton asezat si cumpatat. Barba imperiala ii innobileaza fata deja luminata de un geniu care navaleste din ochii incandescenti, chiar daca potoliti. E unchiul preferat al tuturor copiilor…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

“Sonata primaverii” la Filarmonica Oltenia

15:26, 12.03.2024 - “Sonata primaverii” la Filarmonica Oltenia, cu doi muzicieni remarcabili: Remus Azoiței și Mihai Ungureanu, are loc maine, la ora 19.00. Muzica clasica va prinde viața intr-un recital extraordinar susținut de Remus Azoiței, la vioara și Mihai Ungureanu, la pian. Evenimentul de excepție ofera publicului…

Te-ai intrebat vreodata ce greutate are Terra, impreuna cu tot ce este pe ea? Exista un raspuns!

08:10, 12.03.2024 - Isaac Newton a dezvoltat o formula pentru a calcula masa unei planete bazandu-se pe forța de atracție dintre doua corpuri. Deși Newton a considerat imposibila masurarea acestei forțe pe Terra din cauza masei imense a planetei care genereaza o forța de atracție considerabila, informeaza ABC News. John…

Fenomenul meteo Il Nino revine in forța in Romania: Se va simți puternic in martie și mai!

16:16, 05.03.2024 - Fenomenul meteorologic El Nino, unul dintre cele mai puternice cinci fenomene de acest tip inregistrate vreodata, si-a atins apogeul in decembrie 2023, a informat, marti, Organizatia Meteorologica Mondiala (OMM), care preconizeaza temperaturi peste valorile normale intre lunile martie si mai deasupra…

De la Bach la Enescu – confluențe muzicale – subiect al emisiunii Dialog intercultural din 1 MARTIE 2024, h. 20 și 30 de minute, cu Dumitru ȘERBAN

09:11, 01.03.2024 - Stimați prieteni, astazi, relatam de la vernisajul expoziției De la Bach la Enescu – confluențe muzicale, eveniment care s-a desfașurat, nu demult, la Iași, in sala „B. P. Hasdeu” din incinta Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”. Reprezentanții bibliotecii aduc in atenția publicului o…

Au analizat ADN-ul lui Beethoven, extras dintr-o șuvița de par, iar concluzia a fost uluitoare

11:30, 26.02.2024 - Analize recente ale ADN-ului din mostre autentificate de par arata posibila cauza a morții compozitorului Ludwig van Beethoven, dupa 200 de ani de la trecerea sa in neființa. Astazi nu mai este niciun secret faptul ca unul dintre cei mai mari muzicieni pe care i-a cunoscut vreodata lumea a fost surd…

Secretul din parul lui Beethoven. O descoperire uimitoare dupa 200 de ani

10:00, 26.02.2024 - Secretul din parul lui Beethoven. O descoperire uimitoare dupa 200 de ani. Moartea compozitorului german Ludwig van Beethoven a fost probabil rezultatul unei infecții cu hepatita B, exacerbata de consumul de alcool și de numeroșii factori de risc pentru...

Concluziile surprinzatoare ale studiului care a analizat ADN-ul lui Beethoven, extras dintr-o șuvița de par

08:06, 26.02.2024 - Compozitorul german Ludwig van Beethoven a murit in martie 1827, dupa o boala prelungita. Imobilizat la pat inca de la Craciunul precedent, a fost atacat de icter, avea membrele și abdomenul umflate, iar fiecare respirație era o lupta. O echipa de cercetatori a aflat, pe baza dovezilor ADN, ce boala…

Biblioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu” Iași: Expoziția ”De la Bach la Enescu – confluențe muzicale”

12:26, 19.02.2024 - De la Bach la Enescu – confluențe muzicale Cultura muzicala universala, legata indisolubil de literatura, filosofie și celelalte arte, reunește operele compozitorilor ieșiți din anonimat prin intermediul unor creații unice, care i-au consacrat definitiv. Biblioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu”…


Ce parere ai despre aceasta stire?