Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rapperul GRASU XXL, IMPLICAT într-un ACCIDENT deosebit de GRAV: 5 tineri AU MURIT! Imagini de COȘMAR de la locul TRAGEDIEI! FOTO

Publicat:

Tragedie pe in judetul Valcea la intrare in localitatea Calimanesti. Cinci persoane au murit, iar alte trei, printre care si rapperul , zis Grasu XXL, au ajuns la spital cu picioarele rupte si capetele sparte. Sapte ambulante au venit la fata locului si inclusiv un echipaj de la descarcerare.

"Am auzit din casa bubuitura. Cand am iesit la poarta am vazut trupuri prinse intre fiare, iar in microbuz soferul era plin de sange, tipa. Imagini de cosmar. A venit un sofer de tir cu o bata, a spart geamurile la microbuz sa putem scoatem…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Microbuz implicat intr-un accident pe DN 2A, in județul Ialomița. O persoana a ajuns la spital

14:55, 10.05.2024 - Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ialomita, la fata locului au fost gasite patru victime constiente si cooperante. Accident cumplit, in Satu Mare. Fetița de doar un an și jumatate, lovita mortal de un șofer care dadea cu spatele "Dupa acordarea primului ajutor calificat, o singura…

Trafic blocat pe Valea Oltului. 4 persoane au fost ranite in urma unui accident pe DN7

19:15, 07.04.2024 - Patru persoane au fost ranite, duminica, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7 - Valea Oltului, in localitatea Calimanești, județul Valcea. Circulația rutiera este blocata total intre județele Sibiu și Valcea.

Drama fara margini. Doi tineri, de 22, respectiv 15 ani, au murit intr-un cumplit accident de masina!

14:00, 07.04.2024 - Inca un accident ingrozitor de masina a curmat viata a doi tineri. S-a intamplat in localitatea Dragoești din județul Valcea. In plus, o fata in varsta de 14 ani a fost grav ranita, fiind transportata de urgența la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune cu un alt vehicul și a fost…

Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in județul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO

12:20, 07.04.2024 - Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale dimineții de duminica, in localitatea Dragoești, județul Valcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar o minora se lupta pentru supraviețuire, la spital.

FOTO – Sange pe șoselele din Romania: alți doi tineri au murit intr-un accident crunt

09:55, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea, informeaza Mediafax. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.

Un microbuz, un autoturism și un camion, implicate intr-un accident produs pe Valea Oltului

10:10, 02.04.2024 - Un microbuz, un autoturism și un camion au fost implicate intr-un accident produs pe Valea Oltului in județul Valcea. Cel puțin doi oameni au ramas incarcerați. La fața locului intervin numeroase echipaje medicale, de la Poliție și de la ISU.

Doi tineri din Bulgaria, retinuti dupa ce au agresat un barbat intr-o benzinarie din Calimanesti

17:35, 01.03.2024 - Doi tineri din Bulgaria au fost retinuti de politistii din Valcea dupa ce ar fi agresat intr-o benzinarie de pe Valea Oltului, la Calimanesti, un barbat din Brezoi, au informat, vineri, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea.

Accident grav in Ungaria! Un sofer a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit / FOTO

15:00, 24.02.2024 - Accident terifiant in Ungaria! Un șofer, in varsta de 48 de ani, a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit. Imagini dureroase de la fața locului. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.


Ce parere ai despre aceasta stire?