Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raluca Drăgoi a născut. Artista a devenit mamă pentru prima dată. Imagine emoționantă cu fiica și partenerul ei / FOTO

Publicat:

a devenit mama astazi, dupa ce a adus pe lume o fetița. Artista aștepta cu nerabdare momentul in care iși va cunoaște fetița și a postat prima imagine alaturi de micuța și tatal ei. Ipostazele induioșatoare in care s-au afișat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

11:55, 17.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley, scrie Libertatea.ro .

Cum arata femeia care l-a facut pe Liviu Varciu tata pentru prima oara! Fiica prezentatorului TV, imagine emoționanta alaturi de cea care i-a dat viața / FOTO

17:01, 12.05.2024 - Fiica lui Liviu Varciu nu a stat departe de lumina reflectoarelor, insa mama ei, da. De curand, Carmina a facut publice cateva imagini emoționante in care apare alaturi de cea care i-a dat viața. Ce mesaj emoționant a scris tanara pentru una dintre cele mai importante ființe din viața ei. 

Cat de mult a crescut fiica Adelinei Pestrițu. Imagine rara cu Zenaida intr-o rochie alba. Cu cine seamana fetița

16:21, 05.05.2024 - Adelina Pestrițiu a publicat o imagine rara cu fiica ei, Zenaida, chiar in perioada Paștelui. Bruneta nu a mai distribuit de mult poze cu micuța pe rețelele sociale, fapt pentru care fanii au fost surprinși cand au vazut cat de mult a crescut fetița.

Femeia care si-a omorat in bataie fiica de noua ani, trimisa in judecata pentru omor calificat

09:00, 23.04.2024 - Femeia din Galați care si-a omorat in bataie fiica de noua ani a fost trimisa in judecata pentru „producerea directa si neconditionata a decesului”. Matușa și unchiul fetiței au fost, de asemenea, inculpați, fiind considerati complici la infractiunile savarsite de femeie. Totodata, surorile fetiței…

Recunoști copilul din imagine? Azi face 70 de ani și este eroul copilariei noastre. Toți romanii i-au vazut filmele

12:55, 07.04.2024 - In lumea cinematografiei, puține nume rezoneaza atat de puternic ca al celui care azi face 70 de ani și este eroul copilariei noastre. Toți romanii i-au vazut filmele, dar cați il recunosc in copilul din imagine? Recunoști copilul din imagine? Azi este unul din cei mai prolifici actori Nascut la 7 aprilie…

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.

Catrinel Menghia a nascut al doilea copil. Prima imagine cu bebelușul ei. „Caroline este deja innebunita dupa tine”

10:20, 23.03.2024 - Catrinel Menghia și iubitul ei, Massimiliano Di Lodovico sunt in culmea fericirii. Cei doi au devenit parinti pentru a doua oara și au dezvaluit deja numele bebelușului, la scurt timp dupa ce a venit pe lume. In luna noiembrie a anului trecut, Catrinel Menghia a anunțat ca una dintre marile ei dorințe…

Maluma a devenit tata! Iubita celebrului cantareț a nascut o fetița: „Cel mai mare vis” / FOTO

21:40, 10.03.2024 - Maluma are toate motivele sa radieze de bucurie! Celebrul cantareț a devenit tata pentru prima oara. Iubita cunosocutului artist a nascut o fetița. Ce fotografii emoționante a postat pe o rețea de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?