Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Radu Todiraș, multiplu campion european

Publicat:

Secția de karate a SCM Bacau continua sa obțina rezultate de top. Și nu doar pe plan intern. Varful de lance al sportivilor pregatiți de este Radu Todiraș, bucureșteanul legitimat din acest sezon la SCM. Dupa cele doua titluri naționale cucerite la kata și kumite la prima competiție interna a lui 2019, Todiraș […] Articolul Radu Todiraș, multiplu campion european apare prima data in Deșteptarea- .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halterofilul ucrainean Oleksandr Pieliesenko a fost ucis pe front

19:46, 07.05.2024 - Halterofilul ucrainean Oleksandr Pieliesenko, dublu campion european si participant la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost ucis pe front. Anunțul a fost facut luni de Federatia ucraineana de haltere. Pieliesenko, care a murit la varsta de 30 de ani, a fost dublu campion european, in 2016 si 2017. La…

Numire la varful Parchetului Bihor. Un magistrat cu 14 ani vechime, in funcția de prim-procuror adjunct

07:20, 17.04.2024 - Secția pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a dispus, in ședința de joi, numirea procurorului Ramona Cristina Filip in funcția de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor.

Va fi lupta tare la Targoviște! Gaeșteanul Calin Petrișor, campion european și mondial, se va bate cu spaniolul David Navarro in „Confruntarea Titanilor Road to DFS”

08:20, 14.04.2024 - Gaeșteanul Calin Petrișor va urca din nou in ring pentru a-și demonstra calitațile pugilistice și maiestria pe care a demonstrata-o in salile de antrenament. Tenacele luptator il va infrunta la Targoviște pe spaniolul David Navarro in cadrul galei de kickboxing „Confruntarea Titanilor Road to DFS”.…

Dopaj in atletism - Un campion european a fost depistat pozitiv: „Sunt uimit, nu am calcat niciodata stramb”

17:05, 09.04.2024 - Dimitri Bascou, care in 2016 a devenit campion european in proba de 110 m garduri și a cucerit bronzul la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost depistat pozitiv cu steroizi, ​informeaza France Info și Le Parisien.

Un multiplu campion de Grand Slam va juca la turneul ATP Țiriac Open de la București

08:45, 08.03.2024 - ​Dupa Denis Shapovalov și Richard Gasquet, organizatorii turneului de tenis Țiriac Open de la București au anunțat al treilea nume important care va juca la competiția de categorie „ATP 250”.

Pilotul multiplu campion mondial care ar putea reveni in Formula 1

14:15, 01.03.2024 - Transferul lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari a adus o agitație suplimentara in lumea Formulei 1. Zvonurile privind inlocuitorul britanicului sunt multe, iar ultima varianta este reprezentanta de o intoarcere a lui Sebastian Vettel in Marele Circ.

Multiplul campion european la judo, Victor Sterpu, suspendat din sport

13:25, 27.02.2024 - Incepind cu 21 iulie 2023, multiplul campion european la judo, moldoveanul Victor Sterpu, ar fi fost suspendat din sport. Se pare ca acesta nu a conștientizat responsabilitatea completarii informațiilor despre localizarea sa in aplicația ADAMS, conceputa de catre Agenția Mondiala Antidoping (WADA).…

Imbrațișare cu un campion european. Cum a fost calmat Marius Șumudica in meciul cu Fenerbahce!

13:10, 08.02.2024 - Marius Șumudica (52 de ani) s-a infuriat cand arbitrul a fost chemat de VAR sa verifice penaltyul acordat la 0-1 lui Gaziantep. La marginea terenului a mers Leonardo Bonucci, fundașul lui Fenerhabce, care a incercat sa-l linișteasca și l-a luat in brațe pe antrenorul roman. Liderul din SuperLig s-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?