Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Radioterapia stimulează tratamentul cu antiretrovirale și poate să elimine HIV din organism

Publicat:

O forma de radioterapie, asemanatoare aceleia care este utilizata pentru tratarea cancerului, are capacitatea de a elimina HIV din organism, stimuland eficiența tratamentului clasic cu antiretrovirale, informeaza dailymail.co.uk.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Litoral 2024. Ce beneficii ne ofera marea și soarele. Cat stam in apa, cat stam la plaja? Sfaturile specialiștilor

11:55, 03.06.2024 - Insa cu o protecție solara adecvata, efectuata in mod corect, pericolul este redus la minimum. Astfel, inainte de o zi de plaja trebuie aplicata o crema cu un factor de protecție de cel puțin 30.Crema trebuie reaplicata la fiecare doua ore. Abia apoi ne putem bucura in voie de plaja, insa numai intre…

AUR, obligat sa elimine afișele cu Avram Iancu

23:36, 21.05.2024 - Biroul Electoral de Circumscriptie Judeteana Nr. 1 Alba a dispus marti, cu majoritate de voturi, inlaturarea afiselor electorale cu imaginea lui Avram Iancu folosite de catre Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR), conform Agerpres.

Cat de nociv este postul negru pentru organism. O mulțime de credincioși il țin in Vinerea Mare

10:50, 03.05.2024 - In Vinerea Mare o mulțime de credincioși țin post negru, fiind o zi de doliu. Acest lucru presupune ca oamenii sa nu manance nimic in ziua respectiva, ci doar sa bea apa. Exista și credincioși care țin post negru mai multe zile. Iata cat de nociv este pentru organism.

Concluzii șocante. ARN-ul mesager din vaccin stimuleaza dezvoltarea cancerelor

17:11, 18.04.2024 - Un studiu publicat de cercetatori in Jurnalul Internațional de Macromolecule Biologice arata ca modificarea ARN mesager utilizat in vaccinurile anti-Covid poate cauza suprimarea imunitații, contribuind, astfel, la dezvoltarea cancerului. ARN-ul modificat tinde sa produca proteine ​​mai aberante, contribuind…

Unde s-a declanșat cancerul in corpul lui Kate Middleton. Zona din organism afectata de boala: “Vestea a fost un șoc uriaș”

18:50, 24.03.2024 - Mesajul inregistrat de Prințesa de Wales a fost deja vizionat de zeci de milioane de ori. Dupa o lunga tacere, Kate Middleton a anunțat ca are cancer, insa nu a oferit prea multe detalii despre diagnosticul pe care l-a primit. Un specialist in oncologie a analizat declarațiile și a explicat unde s-a…

Alimentele care stimuleaza sistemul imunitar pentru tot anul. Sigur le ai și tu in bucatarie

10:00, 21.03.2024 - Exista zece alimente care stimuleaza sistemul imunitar pentru tot anul. Aceste produse sunt extrem de benefice pentru sanatatea organismului uman. Sigur le ai și tu in bucatarie și este indicat sa le consumi!

Google forțeaza Xiaomi sa elimine funcția care permitea redarea YouTube in fundal pe gratis

09:20, 12.03.2024 - Utilizatorii de telefoane Xiaomi se bucurau de o funcție „speciala” care permitea redarea clipurilor video in fundal, chiar daca ecranul telefonului era inchis. Aceasta capabilitate funcționa inclusiv pe YouTube, platforma deținuta de Google, care taxeaza utilizatorii pentru un abonament Premium pentru…

Ingredientul simplu care te scapa de tuse. Ce alte proprietați mai are pentru organism

01:15, 05.03.2024 - Un ingredient simpu care se gasește pe rafturile magazinelor te poate scapa de tuse intr-un mod foarte simplu. Se poate inhala sau face gargara, mai ales ca are numeroase proprietați. Pe langa leac de tuse, are mai multe beneficii pentru organism și se merita sa fie folosit.


Ce parere ai despre aceasta stire?