Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rabla pentru electrocasnice continuă în 2021. Statul dă mai mulţi bani pentru program. Când vor începe înscrierile

Publicat:

Rabla pentru electrocasnice va demara in curand, in ultima saptamana a lunii aprilie. Programul cel mai mare buget de pana acum, de 75 de milioane de lei, a precizat ministrul Mediului. Potrivit lui , echipamentele vechi pentru care se vor acorda vouchere raman aceleași ca și anul trecut.  „ a avut doua […] Citește Rabla pentru electrocasnice continua in 2021. Statul da mai multi bani pentru program. Cand vor incepe inscrierile in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

La ISU Alba au inceput inscrierile pentru admiterea in instituțiile militare de invațamant. Condiții și documente necesare

17:15, 25.04.2024 - La ISU Alba au inceput inscrierile pentru admiterea in instituțiile militare de invațamant. Condiții și documente necesare La Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Unirea” al judetului Alba au inceput inscrierile pentru admiterea in institutiile de invatamant ale Ministerului Apararii Nationale…

Romanii pot investi in titlurile de stat Tezaur, din 15 aprilie. Ce dobanzi ofera statul. Precizarile Ministerului de Finanțe

21:31, 12.04.2024 - Romanii pot investi in titlurile de stat Tezaur, din 15 aprilie. Ce dobanzi ofera statul. Precizarile Ministerului de Finanțe Romanii pot investi, incepand de luni, 15 aprilie, in titlurile de stat Tezaur, cu maturitati de 1 si 3 ani. Dobanzi anuale sunt de 6% si, respectiv 6,85%, potrivit unui comunicat…

Dezvaluiri devastatoare din interiorul proiectului Roșia Montana: Permanent am avut sentimentul ca parca nu este gandit 100% pentru a fi și finalizat

11:30, 18.03.2024 - Attila Korodi este cel care  in 2008, a oprit procedura de evaluare a impactului proiectului Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) asupra mediului, iar in 2012 a cerut un audit judiciar privind o eventuala oprire a analizei vizand proiectul minier, ca urmare a unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia…

Dezvaluiri devastatoare din interiorul proiectului Roșia Montana: Permanent am avut sentimentul ca parca nu este gandit 100% pentru a fi și finalizat

18:30, 17.03.2024 - Attila Korodi este cel care  in 2008, a oprit procedura de evaluare a impactului proiectului Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) asupra mediului, iar in 2012 a cerut un audit judiciar privind o eventuala oprire a analizei vizand proiectul minier, ca urmare a unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia…

REPORTAJ Cum vad viitorul oamenii din Roșia Montana: „UNESCO este un lucru foarte pozitiv, dar se poate face și minerit”

07:00, 15.03.2024 - Roșia Montana a reveni in actualitate dupa recenta decizie a tribunalului arbitral de pe langa Banca Mondiala, care a respins pretențiile financiare in valoare de 6,7 miliarde de dolari ale companiei Gabriel Resources. Canadienii au inițiat in micuța localitate din Munții Apuseni un proiect minier uriaș,…

Cine sunt actionarii Gabriel Resources, firma canadiana care tocmai a pierdut procesul cu statul

09:50, 09.03.2024 - Cine sunt actionarii Gabriel Resources, firma canadiana care tocmai a pierdut procesul cu statul roman pentru despagubiri in valoare de 6,7 mld. dolari. Este detinuta in proportie de 70% de investitori americani. Gabriel Resources, compania canadiana care a cumparat in 1998 un drept de exploatare…

In plin an electoral, statul deschide pușculița cu bani pentru biserici și instituții sociale: sute de milioane de lei sunt in joc

13:40, 08.03.2024 - Autoritatile publice locale din sistemul national de asistenta sociala, entitati juridice non-profit si unitatile de cult au la dispozitie un buget de 250 de milioane de lei pentru finantarea achizitiei, montajului si punerea in functiune de panouri fotovoltaice, a anuntat, vineri, intr-o conferinta…

Mircea Fechet: 'La strategii ne pricepem, dar adevarul este ca nu ne pricepem nici la strategii'

21:05, 29.02.2024 - Statul roman ar trebui sa invete iar sa-si elaboreze propriile strategii, pentru ca, mai nou, alegem sa externalizam aceste procese, sa identificam experti care de multe ori nu sunt din tara noastra, a declarat, joi, ministrul Mediului, Mircea Fechet. "Este adevarat ca la strategii ne pricepem, dar…


Ce parere ai despre aceasta stire?