Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(Publicitate) 7 obiceiuri benefice pentru sănătatea sistemelor osos și muscular

Publicat:

Corpul uman are 206 oase, care ne ajuta sa stam in picioare, sa ne așezam, sa mestecam, sa ne deplasam. Sistemul muscular, la fel ca cel osos, este esențial pentru desfașurarea oricarei activitați. Corpul uman are 206 oase, care ne ajuta sa stam in picioare, sa ne așezam, sa mestecam, sa ne deplasam. Sistemul muscular, la fel ca cel osos, este esențial pentru desfașurarea oricarei activitați. Din pacate, nu intotdeauna știm sa prețuim sanatatea sistemelor osos și muscular atunci cand este in stare buna și ajungem sa tratam afecțiuni precum osteoporoza, fracturile sau atrofia musculara.  Exista…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla in corpul tau daca mananci ridichi in fiecare zi, toata primavara

08:21, 15.03.2024 -  1. Aportul bogat de nutriențiRidichile sunt o sursa excelenta de nutrienți esențiali, inclusiv vitamina C, potasiu, fier și fibre alimentare. Consumul regulat al acestor legume poate contribui la intarirea sistemului imunitar, menținerea tensiunii arteriale și susținerea sanatații inimii și a sistemului…

Condimentele care pot fi adaugate in cafeaua de dimineața. Susțin sanatatea organismului

06:50, 14.03.2024 - In cautarea vitalitații creierului și a sanatații cognitive, mulți dintre noi apelam la diverse strategii: de la „antrenarea” creierului prin diverse activitați, pana la unele schimbari in dieta. Cu toate acestea, experții sugereaza ca exista o soluție remarcabila, care poate stimula sanatatea creierului.…

De ce restricția alimentara incetinește imbatranirea creierului și prelungește viața

09:05, 13.01.2024 - Drosophila melanogaster Alimentația influențeaza toate procesele organismului, fiind unul dintre factorii esențiali, probabil cel mai important, in sanatatea organismului. Datele colectate de cercetatori in ultimii ani indica faptul ca restricția calorica (consumul unui numar de calorii mai mic decat…

Ceaiul-minune care accelereaza creșterea parului. Are numeroase beneficii pentru sanatate

08:01, 12.01.2024 - Ceaiul o adevarata sursa de sanatateBogat in antioxidanți, cum ar fi epigallocatechin gallate (EGCG), ceaiul verde poate ajuta la reducerea caderii parului și la stimularea creșterii acestuia prin imbunatațirea circulației sangelui la nivelul scalpului, scrie Click! .Inafara ca ajuta parul tau sa creasca…

Galbiori – rețete și beneficii. Cum sa prepari ”aurul padurii”

12:56, 11.01.2024 - Galbiori sau Cantharellus cibarius sunt o specie de ciuperci de padure foarte apreciate, gustoase și hranitoare. Datorita culorii lor, mai sunt numite și ”aurul padurilor”. Descopera unele dintre cele mai gustoase rețete cu galbiori și afla ce beneficii au:Despre galbioriCunoscute pentru aroma lor bogata,…

Cafeaua, prieten sau inamic al sanatații? Cum scapam de dependența: sfaturi importante

08:05, 11.01.2024 - Ce este dependența de cafea?Dependența de cafea poate fi definita ca o nevoie compulsiva de a consuma aceasta licoare in mod regulat, in special pentru a evita simptomele de sevraj. Aceasta este adesea asociata cu obiceiul de a bea cafea zilnic și cu dezvoltarea unei toleranțe crescute la cofeina, scriu…

Cand se pune busuioc sub perna, in 2024. Obiceiul de Boboteaza pe care trebuie sa il știe orice fata nemaritata

11:10, 03.01.2024 - Cand se pune busuioc sub perna de Boboteaza, una dintre cele mai importante sarbatori creștine din ianuarie. Exista multe tradiții și obiceiuri care sunt respectate cu strictețe in aceasta zi. Aflați in randurile urmatoare care sunt acestea. Tradiții și obiceiuri de Boboteaza Pe data de 6 ianuarie este…

Activitatea fizica regulata poate fi benefica pentru sanatatea generala și gestionarea stresului, care ar putea aduce beneficii indirecte pentru sanatatea pielii

14:15, 20.12.2023 - Frumusețea pielii tale nu este doar o chestiune de aparențe, ci și un factor al echilibrului interior. Iar pentru cei care se confrunta cu dermatita atopica, aceasta calatorie catre o piele sanatoasa și radianta poate fi uneori presarata și cu mai multe provocari. Insa, incorporarea activitații fizice…


Ce parere ai despre aceasta stire?