Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PSG îi dă 25.000 de euro pe zi lui Beckham VEZI TOP 10 SALARII DIN FOTBAL

Publicat:

, omul care da banii la PSG, i-a oferit lui Beckham un contract fabulos, de 750.000 de euro pe luna (9 milioane de euro pe an), timp de un an si jumatate, scrie gsp.ro. , englezul castiga peste 10 milioane de euro pe stagiune (a avut un contract de 54 de milioane de euro pentru cei cinci ani).

"Da, am vorbit cu el. Discutiile astea dureaza, ramane de vazut daca vom ajunge la un acord", a marturisit directorul sportiv al lui PSG, Leonardo.

PSG nu este insa singura varianta pentru Beckham, care este dorit si de AC Milan, echipa…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Olivier Giroud a semnat un contract in SUA cu LAFC

00:30, 24.04.2024 - Jurnalistul italian Fabrizio Romano, specializat in transferuri, a anunțat marți ca starul naționalei Franței și al lui Milan, Olivier Giroud, a semnat un contract pana in decembrie 2025 cu americanii de la LAFC.

Contract de peste 56 de milioane de euro pentru eficientizarea rețelei electrice. Mircea Abrduean: „Investiția menține independența energetica a Romaniei și stabilitatea resurselor in regiune”.

12:25, 10.04.2024 - Investiție de 56,2 milioane de euro, bani europeni, in infrastructura energetica a Romaniei. Secretarul general SGG, Mircea Abrudean, apreciaza ca prin noul contract semnat, țara noastra va putea combate mai bine efectele schimbarilor climatice.

Intre 1 și 2 milioane de lei: Ce salarii ridica anual guvernatorul BNM, directorii ANRE, Cricova și alți șefi ai unor intreprinderi de stat

18:10, 04.04.2024 - Peste 2 milioane 565 mii lei. Acesta a fost salariul guvernatorului BNM pentru anul 2023. Totodata, și alți șefi sau angajați de varf ai unor instituții și intreprinderi de stat se bucura de remunerari grase. Astfel, in prezent, un director ANRE primește un salariu anual de peste 1 milion 340 mii lei,…

Contract de 11 milioane de euro, semnat de UMF „Iuliu Hațieganu” pentru modernizarea Cladirii de Anatomie. Imobilul, in lista monumentelor istorice.

11:55, 27.03.2024 - Cladirea de Anatomie a Universitații de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, care face parte din ansamblul Clinicilor Universitare, va fi modernizata in urma unui contract de 11 milioane de euro.

Bacau: Barbat cautat international pentru delapidare, prins de politisti; prejudiciul – 1,3 milioane euro

19:25, 22.03.2024 - Un barbat in varsta de 60 ani, urmarit international pentru comiterea infractiunilor de retinere si delapidare de salarii in Germania, a fost prins de politistii Serviciului de Investigatii Criminale in municipiul Bacau, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ). ‘Acesta este cercetat…

Finanțare de 1,65 milioane EUR pentru startup-ul romanesc Nordensa, de susținere a jucatorilor de fotbal europeni

12:50, 22.03.2024 - Startup-ul romanesc Nordensa, care vrea sa revoluționeze descoperirea de talente din fotbal printr-o platforma bazata pe suporteri, a obținut 1,65 milioane EUR printr-o runda de finanțare seed, potrivit TechStartups.

10 filme cu Leonardo di Caprio pe care trebuie sa le vezi. Milioane de romani le adora

11:10, 20.03.2024 - Cu siguranța Leonardo di Caprio este unul dintre cei mai buni actori ai generației sale, talentul sau actoricesc fiind laudat, de numeroși critici, regizori, colegi de breasla și milioane de fani, de-a lungul decadelor. Descopera mai jos topul celor mai bune filme pe care vedeta le-a realizat, pana…

Contract record pentru reabilitarea termoficarii Municipiului Suceava: peste 362 de milioane de lei

21:10, 16.02.2024 - Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, si primarul Sucevei, Ion Lungu, au semnat, vineri, primul contract de finantare pentru reabilitarea termoficarii Municipiului Suceava din Fondul pentru Modernizare, informeaza Ministerul Energiei. Valoarea totala a investitiei este de peste 362 milioane lei,…


Ce parere ai despre aceasta stire?