Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proteste masive la Praga - Zeci de mii de oameni au cerut demisia pemierului Andrej Babis

Publicat:

Zeci de mii de protestatari au umplut marti seara piata Venceslas din centrul Pragai cerand demisia premierului miliardar , banuit de conflict de interese si fraude cu bani proveniti din fonduri europene, transmit dpa si AFP potrivit Agerpres
Potrivit estimarilor organizatorilor, in momentul inceperii protestului se adunasera in piata 120.000 de persoane, in cea mai ampla manifestatie de dupa demonstratiile din timpul Revolutiei de Catifea care a dus la caderea regimului comunist in 1989.

"Cerem demisia lui , s-a adresat protestatarilor de pe o scena…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Constantin Din: „Mi se cere demisia, cu toate ca lucrurile s-au imbunatațit!“

14:30, 24.04.2024 - Presedintele Federatiei Romane de Handbal (FRH), Constantin Din, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca sunt anumiti contestatari care ii cer demisia. Acesta a subliniat ca acuzele sunt nefondate, atat timp cat de la preluarea mandatului lucrurile in handbalul romanesc s-au imbunatatit.…

Haos in Georgia: proteste masive și confruntari in parlament pe tema agenților straini - VIDEO

03:50, 16.04.2024 - Mii de georgieni au protestat luni, iar parlamentarii s-au luat la bataie in timp ce deputatii partidului de guvernamant au dat unda verde pentru dezbaterea unui proiect controversat de lege referitor la "agentii straini", criticat ca fiind de inspiratie rusa, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Cele mai mari proteste din Israel dupa atacurile teroriste din 7 octombrie. Zeci de mii de oameni au blocat orasele si autostrazile: Ciocniri cu fortele de ordine

07:05, 01.04.2024 - Ciocniri violente in Israel, la cele mai mari proteste din tara dupa atacurile teroriste din 7 octombrie. Zeci de mii de oameni nemultumiti de Guvern au ocupat strazile din mai multe orase si au blocat autostrazile. Ei cer demisia premierului Benjamin Netanyahu. Familiile ostaticilor cred ca seful executivului…

Cum iși completeaza brigazile ucrainene randurile epuizate de razboi. „E ca la piața. Trebuie sa incerci sa gasești oameni cu metode de marketing”

11:05, 31.03.2024 - Multe unitați, care spun ca sistemul oficial de recrutare este disfuncțional și greu de manevrat, și-au inceput propriile campanii de recrutare pentru a-și completa randurile epuizate in razboiul cu Rusia.

Treceri masive in tabara PSD Arges. Primarul Gentea: „Sunt oameni seriosi din PNL care au inteles ca ma intereseaza dezvoltarea Pitestiului!”

12:45, 28.03.2024 - Vineri, 22 martie, primari, viceprimari și consilieri municipali au trecut la PSD Argeș. La sediul din Pitești i-au primit Ion Minzina, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, Cristian Gentea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș și primar al municipiului Pitești, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte…

Mii de oameni au ieșit in strada, in Budapesta, pentru a cere demisia premierului Viktor Orban

00:36, 27.03.2024 - Mii de persoane au manifestat marti la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, dupa difuzarea unei inregistrari audio care pretinde sa dovedeasca implicarea unui membru al guvernului sau intr-un caz de coruptie, transmite AFP.

Polițiștii anunța proteste masive pentru salarii. Sindicat: „Nu mai putem accepta restanțe, amanari, inghețari și minciuni!”

11:21, 14.03.2024 - Polițiștii anunța „cel mai mare protest organizat in ultimii ani” in cazul in care guvernanții nu vor respecta „ultimatumul” dat de sindicaliști in ceea ce privește aprobarea unor acte normative.

Proteste in Albania, la 33 de ani de la caderea comunismului. Opoziția cere demisia premierului socialist Edi Rama

23:55, 20.02.2024 - Mii de activisti ai opozitiei de dreapta au protestat marti seara in fata sediului guvernului albanez la Tirana cerand demisia premierului socialist Edi Rama, pe care il acuza de "coruptie", transmite France Presse, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?