Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Protest în fața MAI. Natalia Parasca: „Renaștere” este pregătit pentru lupta cu PAS la alegerile locale

Publicat:

Partidul politic „Renaștere”, anunța ca „in ciuda presiunilor și amenințarilor din partea forțelor de ordine, este pregatit sa lupte cu PAS și ” la alegerile locale generale. Acest lucru a fost declarat in timpul unui protest in fața Ministerului Afacerilor Interne de catre președinta interemara a partidului .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Lupta politica dintre PNL și PSD, pentru alegerile locale, s-a mutat in sectorul agricol din Ialomița: "Pe 9 iunie o sa fie o mare surpriza pentru ei"

13:00, 11.05.2024 - O organizație regionala de fermieri din Romania, sprijinita politic de conducerea PNL Ialomița, a anunțat oficial ca vrea sa organizeze un protest pe 27 mai, in plina campanie electorale, impotriva ministrului PSD al Agriculturii, Florin Barbu. 

22 de candidați lupta pentru fotoliul de primar la alegerile locale noi din mai: Cate sunt femei

20:15, 26.04.2024 - Comisia Electorala Centrala a prezentat numarul de candidați inregistrați in cursa electorala pentru funcția de primar și de consilier local in cele 9 localitați din țara, unde pe 19 mai 2024, vor avea loc alegeri locale noi și parțiale.

AUR și-a pregatit candidații pentru alegerile locale!

12:56, 23.04.2024 - In contextul pregatirilor pentru alegerile locale, filiala AUR din Buzau a surprins prezentand un candidat cu un istoric penal pentru funcția de primar in comuna Sageata, avand peste 4.000 de locuitori. Tanarul, in ciuda dosarului penal cu acuzații de loviri și alte violențe, a fost promovat ca fiind…

Sondajul care schimba socotelile candidaților! Nicușor Dan nu mai e pe primul loc, iar Catalin Cirstoiu recupereaza din procente (sondaj ARA)

23:50, 11.04.2024 - Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se incalzește, iar sondajele prezinta o imagine incerta. Noul sondaj realizat de ARA la nivelul municipiului București, in perioada 08-11 aprilie 2024, pe un eșantion de 1142 de respondenți, arata care este intenția de vot a bucureștenilor la alegerile locale.…

Social democrații clujeni și-au stabilit candidații pentru alegerile locale. Aurelia Cristea, desemnata candidat PSD la Primaria Cluj-Napoca. Alexandru Cordoș la șefia Consiliului Județean.

19:20, 29.03.2024 - Fosta deputata Aurelia Cristea a fost desemnata, vineri, drept candidat la Primaria Cluj-Napoca, la alegerile locale din 9 iunie, din partea PSD Cluj, iar secretarul executiv al filialei județene, Alexandru Cordoș, a fost numit candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj.

Termenul de obținere a vizei de flotant pentru a vota la alegerile locale se apropie: Care este ultima zi?

11:40, 22.03.2024 - Cetațenii conștiincioși care intenționeaza sa participe la vot intr-o alta localitate decat cea de domiciliu sunt in cursa contra cronometru pentru a obține viza de flotant necesara. Fara aceasta, prezența l or la urnele de vot va fi compromisa. Data limita se apropie Autoritațile subliniaza importanța…

Cand vor ști bistrițenii cine se „lupta” sa le conduca comunitatea, la alegerile locale

12:31, 12.03.2024 - Guvernul a adoptat ieri calendarul alegerilor comasate din data de 9 iunie. Potrivit documentului, astazi a inceput perioada electorala, iar in data de 10 mai va incepe campania electorala, care se va incheia pe 8 iunie, la ora 7.00. Cand vor afla bistrițenii cine se „lupta” sa le conduca comunitatea:…

Nicușor Dan declara razboi „rechinilor imobiliari” din București: „Candidati voi! Nu va mai ascundeti in spatele unor amarati”

13:30, 28.02.2024 - Primarul Capitalei Nicusor Dan a afirmat ca va fi „o campanie de ura” in alegerile locale din 2024, o campanie cu atacuri la persoana si cu foarte multi bani de la rechinii imobiliari. Edilul a adaugat ca este politicianism sa devansezi alegerile locale, ca sa schimbi rezultatul alegerilor europarlamentare…


Ce parere ai despre aceasta stire?